10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Minor băut, victima unui accident rutier, în Paşcani

Un băiat nu a avut măsură la numărul de pahare băute. El a ajuns la spital nu pentru că i-ar fi fost rău din cauza alcoolului, deşi băuse aproape jumătate de litru de pălincă şi bere, ci pentru că a fost accidentat de o maşină, atunci când a traversat prin loc nepermis o stradă din Paşcani.

Un adolescent în vârstă de 15 ani din Paşcani a ajuns pe mâna medicilor, fiind victima unui accident rutier produs pe o stradă din oraş în seara zilei de sâmbătă, 10 octombrie, în jurul orei 19.40. Băiatul, Claudiu C. a traversat prin loc nepermis strada, moment în care a fost surprins şi accidentat de o maşină care circula regulamentar. O ambulanţă a venit la faţa locului şi l-a transportat pe păşcănean la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Paşcani.

Adolescentul a povestit personalului medical că nu a mai ţinut cont pe unde traversează strada pentru că era beat criţă. El a băut 400 ml de palincă şi bere. După examinare şi tratament de specialitate, el a fost externat.

Medicii trag un semnal de alarmă cum că sunt din ce în ce mai multe cazuri de minori care consumă alcool, câţiva dintre ei ajungând în comă la spital. În urmă cu câteva saptamâni, doi minori, în vârstă de 13 ani au băut vişinată până când au căzut laţi pe ulița satului. A fost nevoie de intervenţia elicopterului SMURD pentru a fi transportaţi de urgenţă la Spitalul din Iaşi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow