9.7 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Minor bătut de tatăl său chiar în ziua de Crăciun

Un băiat din localitatea ieşeană Târgu Frumos a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului de Pediatrie „Sf. Maria“ din Iaşi, după ce a fost bătut cu furca de tatăl său chiar în ziua de Crăciun.

Băiatul, în vârstă de 17 ani, a fost adus cu ambulanţa la spital după ce a primit o serie de lovituri de la tatăl său. Aceştia au băut împreună la masă, iar tânărul a încercat să îşi mai toarne un pahar de vin înainte de culcare. Tatăl său s-a enervat foarte tare şi, beat fiind, l-a lovit pe băiat cu pumnii şi picioarele. Când şi-a dat seama că băiatul nu a fost lovit prea tare, tatăl său a luat furca din curte şi l-a înţepat pe acesta pe tot corpul.

„Pacientul prezenta o contuzie toraco-abdominală şi multiple plăgi înţepate la nivelul antebraţelor, pe toracele anterior şi pe coapsa stângă. În urma recoltării probelor biologice s-a constatat că pacientul avea o alcoolemie de 1,66 g/l alcool pur în sânge“, a declarat dr. Cătălina Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie „Sf. Maria“.

Sursa Flacara Iasului

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow