More

  Minor bătut de tatăl său chiar în ziua de Crăciun

  Array

  Un băiat din localitatea ieşeană Târgu Frumos a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului de Pediatrie „Sf. Maria“ din Iaşi, după ce a fost bătut cu furca de tatăl său chiar în ziua de Crăciun.

  Băiatul, în vârstă de 17 ani, a fost adus cu ambulanţa la spital după ce a primit o serie de lovituri de la tatăl său. Aceştia au băut împreună la masă, iar tânărul a încercat să îşi mai toarne un pahar de vin înainte de culcare. Tatăl său s-a enervat foarte tare şi, beat fiind, l-a lovit pe băiat cu pumnii şi picioarele. Când şi-a dat seama că băiatul nu a fost lovit prea tare, tatăl său a luat furca din curte şi l-a înţepat pe acesta pe tot corpul.

  „Pacientul prezenta o contuzie toraco-abdominală şi multiple plăgi înţepate la nivelul antebraţelor, pe toracele anterior şi pe coapsa stângă. În urma recoltării probelor biologice s-a constatat că pacientul avea o alcoolemie de 1,66 g/l alcool pur în sânge“, a declarat dr. Cătălina Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie „Sf. Maria“.

  Sursa Flacara Iasului

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet