22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Minivacanță de Rusalii. Program special pentru transportul local din Pașcani

Sărbătoarea de Rusalii din acest sfârșit de săptămână aduce o minivacanță, dat fiind faptul că a doua zi, luni, 13 iunie, este zi liberă legală.

Operatorul local de transport public din municipiul Pașcani a anunțat faptul că în ziua respectivă programul curselor va fi la fel că cel de sâmbătă/duminică.

S.C. CLP ECOSERV S.R.L. PAȘCANI,  cu sediul în Municipiul Pașcani, str.Morilor, nr.14, jud.Iași, aduce la cunoștință  publică că, în dată de 13.06.2022 – zi declarată liberă legal(a două zi de Rusalii),  programul  de transport public local  de călători   se va desfășura pentru toate cursele, conform programului  de transport  pentru  sâmbătă/duminică” se arată într-un comunicat de presă.

În ceea ce îi privește pe angajați, aceștia beneficiază de o minivacanță de trei zile, sâmbătă, duminică și luni.

Fiind vorba despre un weekend prelungit, nu sunt deloc puțini cei care și-au făcut deja planuri pentru o mică escapadă la mare, la munte sau într-o altă destinație.

Angajatorii sunt obligați să le ofere zile libere salariaților, indiferent dacă lucrează la stat sau la privat. În domeniile în care activitatea nu poate fi întreruptă, angajații pot lucra în zilele de Rusalii 2022, însă vor primi timp liber în următoarele 30 de zile sau un spor salarial de cel puțin 100% din salariul de bază.

Următoarea minivacanța va fi în august. Este vorba tot despre un week-end prelungit, dat fiind faptul că sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului de pe 15 august, zi liberă legală, este într-o zi de luni.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow