More

  Ministrul Educației: Nici profesorii şi nici elevii nu trebuie să folosească telefonul la ore

  Array

  Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, vorbeşte, într-un interviu pentru News.ro, despre două lucruri pe care crede că trebuie să le îmbunăţească: utilizarea telefonului şi noţiunea de elev de serviciu. Telefonul mobil nu trebuie utilizat în timpul orelor nici de către profesori şi nici de către elevi, în opinia ministrului. Apoi, noţiunea elevului de serviciu trebuie să dispară pentru că există suficientă resursă umană la nivelul unităţii de învăţământ care să asigure această intrare – ieşire în şcoală, explică ministrul Liviu Pop.

  “Vom face dezbateri pe Regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ, sunt legi care s-au modificat şi este clar că acest regulament, până în 31 august, va fi modificat, după consultări. Apoi, tot în modificarea legii sunt elemente legate de statutul elevilor, pe care le vom dezbate si cu elevii şi cu partenerii sociali în aşa fel încât să avem o legislaţie coerentă”, explică Pop în interviul pentru News.ro.

  Liviu Pop mai spune că sunt două lucruri pe care vrea să le îmbunătăţescă: utilizarea telefonului mobil de către elevi şi profesori deopotrivă, dar şi noţiunea de elev de serviciu.

   

  CONTINUARE PE ZIARUL DE IASI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet