9.4 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Ministrul Educației: Nici profesorii şi nici elevii nu trebuie să folosească telefonul la ore

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, vorbeşte, într-un interviu pentru News.ro, despre două lucruri pe care crede că trebuie să le îmbunăţească: utilizarea telefonului şi noţiunea de elev de serviciu. Telefonul mobil nu trebuie utilizat în timpul orelor nici de către profesori şi nici de către elevi, în opinia ministrului. Apoi, noţiunea elevului de serviciu trebuie să dispară pentru că există suficientă resursă umană la nivelul unităţii de învăţământ care să asigure această intrare – ieşire în şcoală, explică ministrul Liviu Pop.

„Vom face dezbateri pe Regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ, sunt legi care s-au modificat şi este clar că acest regulament, până în 31 august, va fi modificat, după consultări. Apoi, tot în modificarea legii sunt elemente legate de statutul elevilor, pe care le vom dezbate si cu elevii şi cu partenerii sociali în aşa fel încât să avem o legislaţie coerentă”, explică Pop în interviul pentru News.ro.

Liviu Pop mai spune că sunt două lucruri pe care vrea să le îmbunătăţescă: utilizarea telefonului mobil de către elevi şi profesori deopotrivă, dar şi noţiunea de elev de serviciu.

 

CONTINUARE PE ZIARUL DE IASI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow