17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Ministerul Educaţiei a publicat programa şcolară pentru 2013-2014. Ce materii se vor preda la clasa pregătitoare şi la clasele I-IV

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat pe site-ul instituţiei, edu.ro, planul-cadru de învăţământ pentru învăţământul primar în anul şcolar 2013-2014.

Micuţii de la clasa pregătitoare vor avea 19 ore săptămânal, una mai puţin decât elevii din clasele I, a II-a şi a III-a, în timp ce elevii de clasa a IV-a vor avea 21 de ore în program.

La clasa pregătitoare se vor preda cinci ore de Limba şi Literatura Română, trei ore de Matematică, câte două ore de Educaţie Fizică, Muzică şi Mişcare, Arte Vizuale şi Abilităţi Practice şi Dezvoltare Personală şi cîte o oră de Limba Modernă, Ştiinţe ale Naturii şi Religie.

În clasa I, elevii vor avea două ore în plus de Limba şi Literatura Română (şapte faţă de cinci), dar o singură oră de Dezvoltare Personală, faţă de cele două de la pregătitoare.

Elevii din clasa a II-a vor avea parte de o oră de Limba şi Literatura Română mai puţin decât în anul anterior (şase faţă de cinci), dar şi de una de Matematică în plus (patru faţă de trei).

Continuare pe Jurnalul.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow