17.4 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Mini turneu de rugby la Pașcani

Activitate sportivă menită să promoveze mişcarea în rândul copiilor. Un club de rugby din Paşcani organizează un mini turneu de rugby la care sunt aşteptate să participe echipe din judeţele învecinate.

Clubul Sportiv Rugby Paşcani, organizează în ziua de 19 noiembrie, de la ora 11.00 un turneu de rugby. La competiţia ce va avea loc pe terenul de la fostul Stadion Siretul sunt aseptati să participe copii cu vârstă până în 10 ani de la CSS Gura Humorului, Amicii Suceava, Şcoala Generală Ipoteşti, Liceul Dragoş Vodă din Târgu Neamţ, CSS Unirea Iaşi, precum şi formaţia gazdă.

Mini turneul de rugby se va desfăşura sub egida Federaţiei Române de Rugby. Scopul activităţii este educarea celor mici prin sport, dar şi o oportunitate pentru ca elevii să se întâlnească cu sportivi din alte judeţe, să schimbe opinii şi impresii.

La sfârşitul concursului toţi jucătorii vor primi diplome, plachete şi pachete cu alimente. Mai multe detalii despre Clubul Sportiv şi activitatea desfăşurată din 2009 până acum găsiţi pe site ul oficial Club Sportiv Rugby Paşcani şi pe pagina de Facebook cu acelaşi nume.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow