18.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Milionarul din Targu Frumos, condamnat la puscarie de judecatorii pascaneni

Cele 3,8 milioane de euro câştigate la Loto 6 din 49 în 2008 nu i-au adus prea multă liniştite ieşeanului Mihai Cazacu (41 de ani). Pe lângă importantele sume de bani despre care norocosul spune că le-a împrumutat şi nu le-a mai primit înapoi, Cazacu este unul dintre puţinii milionari în euro din România condamnaţi la închisoare pentru o bătaie cu interlopii. În luna aprilie a acestui an, ieşeanul a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare după ce a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi încăierare.

Cazacu a ajuns în vizorul legii după ce pe, 9 ianuarie 2010, a fost implicat într-un scandal cu un interlop. În acea zi, Constantin Gangal, membru unul clan de infractori din Iaşi, l-a sunat pe milionarul de la Loto pentru a-i cere cu împrumut o maşină de lux. Cei doi, împreună cu alte două persoane, s-au întâlnit în oraşul Târgu Frumos, unde au condumat băuturi alcoolice până la miezul nopţii.

Ulterior, într-un alt local, ieşenii au început să se certe. „După schimbul de replici, învinuiţii s-au ridicat de la masă, s-au îmbrâncit şi lovit reciproc cu pumnii, cu piese de veselă şi mobilier. Clienţii din bar au fugit, iar barmanii s-au ascuns după bar“, au arătat procurorii. Sentinţa în cazul milionarului de la Loto din Iaşi a fost dată în aprilie de Judecătoria Paşcani. Cazacu a înaintat recurs iar procesul urmează să se reia din toamnă la Curtea de Apel Iaşi.

Bătaia cu interlopii nu a fost singura care i-a adus probleme norocosului ieşean. În luna martie a acestui an, Mihai Cazacu a fost oprit de poliţişti în timp ce conducea un Audi Q7 în stare de ebrietate. Atunci, a refuzat să i se recolteze probe biologice şi a sărit la bătaie la polişti.

Sursa: Adevarul.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow