5.8 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Miliarde îngropate: două rețele de gaz vor putrezi nefolosite deoarece au fost executate greșit și fără acte

Doua retele de gaz metan pentru realizarea carora sau cheltuit miliarde de lei vechi vor putrezi in pamant fara sa fie folosite vreodata. Asta deaorece ele nu corespund standardelor de siguranta, iar investitiile au fost facute fara aprobarile si avizele necesare in anii 2006 – 2008. Dezicia a fost luata de o echipa de inspectori de la E-ON GAZ Targu Mures venita zilele trecute la Pascani, la insistentele Primariei, cu scopul de a fi date in folosinta. Administratia locala a aflat insa că pentru ca locuitorii de acolo sa aiba gaz metan, trebuie facuta o alta investitie, cea existenta urmand sa fie abandonata.

gaz

Este vorba despre o retea de gaz din suburbia Gastesti, iar alta de pe strada Amurgului din Pascani, cea din urma nefiind achitata nici pana acum. De atunci si pana acum, locuitorii au tot sperat, iar politicienii au promis ca vor avea gaz pentru incalzire. Mai mult, ei au cheltuit zeci de milioane de lei fiecare pentru realizarea bransamentelor individuale, fara nici un rezultat. In aceesi situatie s-a aflat si Gradinita din Gastesti unde, pana la urma a fost montata o centrala pe lemne pentru incalzirea copiilor.

Edilul pascanean spune ca investitiile trebuie reluate de la zero, dar nu se stie cand si mai ales de unde vor fi gasiti banii necesari. Se va incepe cu realizarea documentatiilor tehnice, apoi consilierii vor hotara daca vor aloca inca o data banii necesari pentru cele doua retele de gaz. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow