More

  Mii de pășcăneni la prima distracție a verii! Concursuri și surprize. Daniel Buzdugan s-a ținut de glume! FOTO – VIDEO

  Array

  Mii de pășcăneni la prima distracție a verii! Concursuri și surprize pentru oamenii din public. Daniel Buzdugan s-a ținut de glume! Aseara nu a veni niciun artist renumit la Pascani. Vedetele sunt asteptate sambata si duminica.

  mix muzic pascani

  Premii ce au constat in tichete gratuite pentru parcul de distractie, bere si apa minerala au primit cei care au avut curajul sa danseze in fata a peste 3.500 de oameni veniti la spectacol.
  Aseara nu a venit niciun artist anuntat, insa publicul numeros a dansat si cantat pe muzica usoara, hip hop si populara a artistilor locali si formatii in devenire care s-au prezentat onorabil si au facut show.

  Una dintre surprize –  a fost prezenta lui Daniel Buzdugan, cunoscutul prezentator de la Radio Zu, care a glumit cu publicul in stilul caracteristic.

  Mentionam ca distractia continua si in aceasta seara, incepand cu ora 17, atunci cand vor avea loc concursuri interactive cu publicul. De la 19.00 vor veni artistii. Momentul se va incheia in jurul orei 23.00.

  www.bittv.info

  mix muzic pascani

  mix muzic pascani

  mix muzic pascani

  mix muzic pascani

  mix muzic pascani

  mix muzic pascani

  mix muzic pascani  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadrele didactice din județul Iași se pot vaccina la Târgu Frumos, un centru amenajat

  Printr-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași s-au stabilit următoarele fluxuri și centre de vaccinare care vor fi deschise începând...

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI