More

  Mii de ieseni au iesit in strada pentru schimbare

  Array

  UNITATE, de asta au dat dovada zeci de mii de tineri in ultimele zile,iar „Iesiti din casa, daca va pasa”  sunt cuvintele rostite de ei si care rasuna de doua seri pe strazile din Iasi.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=WJuI0iKiMXI&w=420&h=315]

  In aceasta seara, peste 5000 de tineri s-au adunat in Piata Unirii pentru a participa la protestul organizat in memoria victimelor incidentului care a avut loc intr-un club bucurestean la sfarsitul saptamanii trecute si pentru a cere o schimbare.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=ZvNOXh4jUSM&w=560&h=315]

  Este a doua lor intalnire de acest gen, ieri seara avand loc una similara, spontana, mobilizarea facandu-se cu ajutorul retelelor de socializare. Comparativ cu cea precedenta, la care au participat aproximativ 2000 de persoane, in aceasta seara numarul lor era de doua ori mai mare.

  protest iasi

  Si la Targu Frumos tinerii s-au mobilizat si s-au adunat pentru a fi alaturi de „fratii” lor de pretutindeni, iar in afara granitelor, in strainatate, diaspora este si ea alaturi, dornica de a primi schimbarea mult dorita.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=W8WqnJWaZfM&w=420&h=315]

  Fie ca este vorba de Iasi, Bucuresti sau alte judete din tara, rasturnarea de situatie din ultima vreme arata ca, intr-adevar, tinerii sunt deschisi spre ceva nou, vor o schimbare bine meritata si dovedesc inca o data ca le pasa cu adevarat de ceea ce se petrece in locul in care s-au nascut, in tara in care au crescut si in care urmeaza sa isi faca sau si-au facut deja un viitor.

  Mentionam ca la nivel de tara, sute de mii de persoane au iesit in strada pentru a arata inca o data celor de la conducere ca tara are nevoie de o schimbare. In ajutorul tinerilor au venit si retelele de socializare, care i-au ajutat sa se mobilizeze pentru ca la manifestare sa participe un numar cat mai mare de persoane.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI