More

  Mii de ieseni au iesit in strada pentru schimbare

  Array

  UNITATE, de asta au dat dovada zeci de mii de tineri in ultimele zile,iar “Iesiti din casa, daca va pasa”  sunt cuvintele rostite de ei si care rasuna de doua seri pe strazile din Iasi.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=WJuI0iKiMXI&w=420&h=315]

  In aceasta seara, peste 5000 de tineri s-au adunat in Piata Unirii pentru a participa la protestul organizat in memoria victimelor incidentului care a avut loc intr-un club bucurestean la sfarsitul saptamanii trecute si pentru a cere o schimbare.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=ZvNOXh4jUSM&w=560&h=315]

  Este a doua lor intalnire de acest gen, ieri seara avand loc una similara, spontana, mobilizarea facandu-se cu ajutorul retelelor de socializare. Comparativ cu cea precedenta, la care au participat aproximativ 2000 de persoane, in aceasta seara numarul lor era de doua ori mai mare.

  protest iasi

  Si la Targu Frumos tinerii s-au mobilizat si s-au adunat pentru a fi alaturi de “fratii” lor de pretutindeni, iar in afara granitelor, in strainatate, diaspora este si ea alaturi, dornica de a primi schimbarea mult dorita.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=W8WqnJWaZfM&w=420&h=315]

  Fie ca este vorba de Iasi, Bucuresti sau alte judete din tara, rasturnarea de situatie din ultima vreme arata ca, intr-adevar, tinerii sunt deschisi spre ceva nou, vor o schimbare bine meritata si dovedesc inca o data ca le pasa cu adevarat de ceea ce se petrece in locul in care s-au nascut, in tara in care au crescut si in care urmeaza sa isi faca sau si-au facut deja un viitor.

  Mentionam ca la nivel de tara, sute de mii de persoane au iesit in strada pentru a arata inca o data celor de la conducere ca tara are nevoie de o schimbare. In ajutorul tinerilor au venit si retelele de socializare, care i-au ajutat sa se mobilizeze pentru ca la manifestare sa participe un numar cat mai mare de persoane.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet