More

  Mii de buletine, căsătorii și nașteri la Pașcani, în 60 de zile

  Array

  Mii de buletine, căsătorii și nașteri la Pașcani, în 60 de zile

   Două luni de foc pentru angajații de la Evidența Populației din Pașcani. Mii de cărți de identitate solicitate, căsătorii oficiate, certificate de naștere și de deces emise dar și alte documente importante de care aveau nevoie cetățenii au fost eliberate în lunile iulie, august. Șefa Serviciului spune că numărul căsătoriilor în aceste luni scad de la an la an, mulți orientându-se spre mai, iunie sau septembrie.

  Ca în fiecare an, se știe că lunile iulie și august sunt pline pentru angajații ce lucrează în servicii. Așadar și la Servicul de evidență a persoanelor din Pașcani, funcționarii abia au mai făcut față solicitărilor venite din partea cetățenilor.

  Conform datelor, numai în cele două luni s-au făcut aproape 3 mii de cărți de identitate, cu mult peste media obișnuită într-o lună.

  De exemplu, în această sală au fost oficiate în lunile iulie și august peste o sută de căsătorii. Chiar dacă pare mult, reprezentanții Serviciului spun că numărul căsătoriilor în aceste luni scad de la an la an. De exemplu, vârful a fost atins în 2009 când la Pașcani s-au oficiat într-un singur week-end 24 de căsătorii.

  Și pentru că acest Servciu emite și certificate de naștere s-au eliberat în cele 60 de zile 410 acte, iar numărul bebelușilor care s-au născut în iulie și august au fost de 150.

  În tot acest timp au murit o sută de persoane, conform datelor înregistrate la Serviciul din Pașcani.

  Pe lângă toate acestea, Serviciul din Pașcani a avut activitate și în ceeea ce privește eliberarea adeverințelor de celibat, a formularelor pentru străinătate dar și alte informații cu caracter particular.

  Ce părere ai?

  Articolul precedentSTIRILE INFOBIT 4 SEPTEMBRIE 2017
  Articolul următorANUNT DE ANGAJARE

  Related Articles

  Bursuc salvat de pompierii voluntari din Ruginoasa

  Pompierii voluntari din comuna Ruginoasa au salvat un animal salbatic cazut intr-o fantana dezafectata din satul Rediu. Misiunea de recuperare a avut loc miercuri, 14 martie, la amiaza, iar salvatorii au reusit sa scoata la suprafata, teafar si nevatamat, un bursuc. //

  Tânăr de 18 ani arestat pentru complicitate în dosarul de furt calificat cu o pagubă de 180.000 de lei

  La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Moţca, în...

  Declarația politică a deputatului Sorin Năcuță cu privire la amenajarea hidroenergetică Pașcani

  C.P. După o informare privind stadiul lucrărilor la Amenajarea Hidroenergetică Pașcani, după discuții prealabile cu președintele Consiliului Județean, dl Costel Alexe și cu președintele...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet