5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Mihai Bendeac îi transmite lui Arşinel pe Facebook: „Nu, domnule Arşinel! Dumneata nu meritai acest rinichi! Ai furat dreptul altcuiva la viaţă!“

Scandalul iscat de transplantul de rinichi al lui Alexandru Arşinel continuă. Actorul român de comedie şi omul de televiziune Mihai Bendeac a scris, pe pagina sa de Facebook, că Alexandru Arşinel ar fi trebuit să se folosească de notorietatea sa ca să îi determine pe oameni să îşi schimbe mentalitatea, nu să „sară peste rând“.

Scrisoarea lui Mihai Bendeac, postată pe pagina sa de facebook, are circa 3.500 de aprecieri şi circa 500 de comentarii. Redăm mai jos scrisoarea integral: „În atenţia domnului Arşinel, De peste 20 de ani, tinerii artişti din România au fost nevoiţi să suporte mentalitatea slinoasă a acelor români care, manipulaţi, l-au luat pe ”nu o să mai avem artişti precum X, Y, Z” în brate, negând încercarea de afirmare a oricărui tânăr. De peste 20 de ani, artiştii ”bătrâni” au fost de două feluri. Cei care au lucrat cu tinerii şi i-au ajutat, şi cei al căror caracter meschin şi scârbos i-a făcut să devină aspiratoare de bani. De peste 20 de ani, artişti precum domnul Arşinel, se folosesc de notorietatea dobândită pe vremea când programul Tv era de 2 ore şi nu apărea oricine acolo, pentru a se căţăra cu voracitate pe imaginea de ”monument”, ”titan”, ”Monstru sacru”, cu neruşinare şi lipsa de respect faţă de public. Atitudinea lor sfidătoare, de ”Dumnezei” ai scenei nu se pupă cu susele penibile la care iau parte. De câte ori îi văd, am impresia că pe sub costum poartă, în permanenţă, o borsetă. Poate-poate mai pică ceva. O reclamă la Catena, un botez, o cumetrie, un pişcot, nişte pateuri… Teatrul Tănase a fost îngropat de aceşti suşanişti estivalieri care străbat continentele de-a lungul şi de-a latul aducând ”bucurie” românilor de peste hotare. Ne luaţi de proşti?! Păi românii din America au mai văzut un spectacol în Vegas, un show pe Broadway… Au trăit în acel Rai al spectacolelor ce-ţi iau minţile. Cum altfel decât cu îngaduinţă pot ei vedea prestaţia Mariei Dragomiroiu, a lui Arşinel, Nae, Vasile şi compania, care vin în cârciumi, bodegi, spelunci, cu un microfon în faţă şi spun bancuri de pe vremea lui Pazvante chioru, cu gândul că poate se lipesc şi de o friptură dup-aia? Asta e imaginea pe care arta românească o promovează peste hotare? Nu, domnule Arşinel! Dumneata nu meritai acest rinichi! Mai ales că era un ”01”! Dumneata ai furat dreptul altcuiva la viaţă!

Citeste mai mult: adev.ro/mtpc2b

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow