14.8 C
Paşcani
joi, septembrie 23, 2021
Array

Mihai Bendeac îi transmite lui Arşinel pe Facebook: „Nu, domnule Arşinel! Dumneata nu meritai acest rinichi! Ai furat dreptul altcuiva la viaţă!“

Scandalul iscat de transplantul de rinichi al lui Alexandru Arşinel continuă. Actorul român de comedie şi omul de televiziune Mihai Bendeac a scris, pe pagina sa de Facebook, că Alexandru Arşinel ar fi trebuit să se folosească de notorietatea sa ca să îi determine pe oameni să îşi schimbe mentalitatea, nu să „sară peste rând“.

Scrisoarea lui Mihai Bendeac, postată pe pagina sa de facebook, are circa 3.500 de aprecieri şi circa 500 de comentarii. Redăm mai jos scrisoarea integral: „În atenţia domnului Arşinel, De peste 20 de ani, tinerii artişti din România au fost nevoiţi să suporte mentalitatea slinoasă a acelor români care, manipulaţi, l-au luat pe ”nu o să mai avem artişti precum X, Y, Z” în brate, negând încercarea de afirmare a oricărui tânăr. De peste 20 de ani, artiştii ”bătrâni” au fost de două feluri. Cei care au lucrat cu tinerii şi i-au ajutat, şi cei al căror caracter meschin şi scârbos i-a făcut să devină aspiratoare de bani. De peste 20 de ani, artişti precum domnul Arşinel, se folosesc de notorietatea dobândită pe vremea când programul Tv era de 2 ore şi nu apărea oricine acolo, pentru a se căţăra cu voracitate pe imaginea de ”monument”, ”titan”, ”Monstru sacru”, cu neruşinare şi lipsa de respect faţă de public. Atitudinea lor sfidătoare, de ”Dumnezei” ai scenei nu se pupă cu susele penibile la care iau parte. De câte ori îi văd, am impresia că pe sub costum poartă, în permanenţă, o borsetă. Poate-poate mai pică ceva. O reclamă la Catena, un botez, o cumetrie, un pişcot, nişte pateuri… Teatrul Tănase a fost îngropat de aceşti suşanişti estivalieri care străbat continentele de-a lungul şi de-a latul aducând ”bucurie” românilor de peste hotare. Ne luaţi de proşti?! Păi românii din America au mai văzut un spectacol în Vegas, un show pe Broadway… Au trăit în acel Rai al spectacolelor ce-ţi iau minţile. Cum altfel decât cu îngaduinţă pot ei vedea prestaţia Mariei Dragomiroiu, a lui Arşinel, Nae, Vasile şi compania, care vin în cârciumi, bodegi, spelunci, cu un microfon în faţă şi spun bancuri de pe vremea lui Pazvante chioru, cu gândul că poate se lipesc şi de o friptură dup-aia? Asta e imaginea pe care arta românească o promovează peste hotare? Nu, domnule Arşinel! Dumneata nu meritai acest rinichi! Mai ales că era un ”01”! Dumneata ai furat dreptul altcuiva la viaţă!

Citeste mai mult: adev.ro/mtpc2b

DE LA ACELAȘI AUTOR

Mascații au descins noaptea trecută la Pașcani. Un urmărit național a fost găsit

Mascatii au descins noaptea trecuta, 22-23 septembrie, in municipiul Pascani, iar in urma actiunii au depistat un...

Ciobanul din Soci care şi-a ucis tatăl cu făcăleţul vrea o pedeapsă minimă

Ciobanul din Soci care şi-a ucis tatăl cu făcăleţul vrea o pedeapsă minimă. A fost trimis în...

Florin Cîțu: „Activitățile economice se vor închide la ora 18.00 acolo unde incidența trece de 4 la mie”

Premierul Florin Cîțu a anunțat că miercuri Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) va regelementa o...

Cum, cui, când va fi administrată doza a treia de vaccin. Cine nu trebuie să o facă

O vor primi din 28 septembrie toate persoanele care au mai mult de 6 luni de la...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI