25.2 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022

Miercuri depun juramantul, primarul si consilierii din Pascani

Primarul ales, Marius Pintilie si noii consilieri locali din Pascani vor depune juramantul in cursul zilei de miercuri 28 octombrie a.c.  Sedinta festiva va avea loc incepand cu ora 12.00,  afara, nu in interiorul Primariei, pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus, in actualul context epidemiologic. Solicitarea a fost facuta de noul edil, conform unor surse neoficiale, pe motiv ca vor participa zeci de persoane.

Convocarea a fost facuta de prefectul judetului, la inceputul acestei saptamani, dupa validarea mandatelor alesilor locali.  Deocamdata vor depune juramantul doua 16 din cei 19 consilieri locali, cate 8 de la PSD si PNL, 2 de la Pro Romania si unul de la PMP dupa ce alti trei au renuntat la mandat: primarul ales Marius Pintilie , deputatul PSD Vasile Axinte si `Sorin Nacuta de la PNL.

Este vorba despre Dumitru Pantazi, Gabriela Nedelcu, Vlad Andrei Macovei, Vasile Haldan, Ionuţ Prodan, Pintilie Ciprian, Mihai Dediu de la PSD.  De la PNL,   Mihai Bodoasca, Mihaela Spiridon, Cătălin Conache, Alexandru Dandu,  Constantin Nemtanu si  Petronica Constantinescu, de la Pro Romania-  Cristian Răţoi şi Constantin Stamatin iar de la PMP Sorin Olariu.

Mentionam ca la scurt timp urmeaza sa aiba loc o nou sedinta in care sa depuna juramantul si cei trei consilieri de pe listele de supleanti si sa fie ales viceprimarul municipiului. De asemenea va fi stabilita componenta comisiilor de specialitate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Pașcani otrăvește pământul cu gunoaiele de pe domeniul public

Primăria Pașcani continua sa transporte remorci cu gunoaie, in...

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow