24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Microbuz pentru transportul în comun in oras, nu suburbii

creditfix.ro
elefant.ro
elefant.ro
vivacredit.ro
creditprime.ro
oferta.oceancredit.ro
fashiondays.ro
horacredit.ro/
answear.ro

Ultimele știri

Încep pregătirile pentru realizarea unei curse interne de transport în comun la Paşcani. Regia locală de termoficare, cea care deţine şi acest serviciu, intenţionează să pună la dispoziţia călătorilor microbuze care să circule la intervale regulate de timp între principalele zone ale oraşului. Pentru început conducerea regiei a făcut demersuri la Primărie pentru a obţine un microbuz Mercedes cu 26 de locuri, în stare bună de funcţionare care stă nefolosit sub tribuna de la stadionul CFR, de câţiva ani de zile.
El a fost primit ca donaţie de administratia din Paşcani, de la Parlamentul României şi a fost predat Clubului Sportiv Municipal. În acest sens este pregătit deja un proiect de hotărâre care urmeaza să fie dezbătut şi aprobat de consilieri.

Dacă noul traseu va fi solicitat conducerea RAGCL intenţionează să mai cumpere un microbuz, tot pentru transportul în comun. Mai mult regia are nevoie de un mijloc de transport şi pentru grupele de elevi care îl solicită pentru deplasarea în excursii.
Menţionam că în momentul de faţă regia desfasoara activităţi de transport în comun în cele cinci suburbii, o parte din traseu fiind şi prin zonele aglomerate din oraş. Sunt folosite autobuze vechi care consumă mult iar intervalul între dupa curse este de câteva ore.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI