14.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 24, 2022

Doi morti si sapte raniti. Microbuz cu pasageri din zona Pascaniului, implicat intr-un grav accident rutier in judetul Suceava

- Advertisement -

Grav accident în această dimineaţă pe drumul naţional 2E, în zona localităţii Sasca Nou. Un microbuz care transporta persoane şi o autoutilitară s-au ciocnit violent. Din impact a rezultat decesul a două persoane şi rănirea altor şapte.

A fost activat planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost trimise 6 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, precum şi o ambulanţă SMURD şi autospeciala pentru descarcerare.

Din primele date ale anchetei reiese că microbuzul efectua un transport neautorizat de persoane. Este vorba de mai multe persoane din zona Paşcani care mergeau spre Italia. Accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi a intrat pe contrasens.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2019-02-07/Doi-morti-si-sapte-raniti-dupa-ce-un-microbuz-si-o-autoutilitara-s-au-ciocnit-la-Sasca-Noua#ixzz5ev9biM6c
Follow us: @monitorulsv on Twitter | Monitorul.de.Suceava on Facebook

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow