More

  Mesaje de Ziua Naţională a României

  Array

  Milioane de români din toată lumea au fost cu gândul la sărbătoarea de astăzi. Chiar dacă sunt plecaţi departe de casă, tricolorul a fost arborat, la geamurile de la casă sau la maşini, dar şi virtual, acolo unde, pe reţelele de socializare au fost publicate fotografii sau cântece şi melodii patriotice. Mai mult, Facebook a oferit posibilitate ca utilizatorii să-şi schimbe fotografia de profil cu steagul României. Şi Google a serbat Ziua Naţională a ţării noastre. Păşcănenii au transmis şi ei un mesaj cu această ocazie.

  esplanada 1 dec

  Românii sărbătoresc astăzi 97 de ani de la Marea Unire, prin hotărârea Marii Adunări Naţionale întrunită la Alba Iulia se înfăptuia statul naţional unitar român. 1 Decembrie 1918 a fost momentul hotărâtor în istoria neamului nostru în care ţara noastră şi-a reîntregit graniţele şi s-a îndeplinit dorinţa românilor de a trăi liberi şi uniţi.

  Edilul Pascaniului, alături de primarii de la Târgu Frumos, Hîrlău, Tătăruți, Miroslovești şi Heleșteni au transmis mesaje emoţionate şi de la mulţi ani, dar şi să se bucure de această zi, orinde s-ar afla.

  Cu gândul la cetăţeni au fost şi cei de la Poliţia Locală alături de medicii de Serviciul de Ambulanţă Paşcani care au transmis la cât mai puţine evenimente nefericite.

  Păşcănenii care au fost astăzi pe Esplandă au transmis şi ei gânduri curate şi realizări şi mai ales să fim mai buni şi să gândim pozitiv ca să atragem fapte bune.

  Menţionăm că în Piaţa Constituţiei din Bucureşti a avut loc parada militară unde au participat peste 2.600 de militari şi specialişti, cu 360 de mijloace tehnice, din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Protecţie şi Pază, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Poliţia Locală Bucureşti. Militarilor români li s-au adaugat detaşamente de militari din Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii şi Turcia.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI