2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 7, 2021

Mesaje de sustinere pentru profesorul contestat de parintii de la Ruginoasa

Cadrul didactic de la scoala din Ruginoasa, contestat de parinti, a primit zeci de mesaje de sustinere. Fosti elevi si cei care il cunosc spun ca profesorul de matematica este unul foarte bun si cauta sa faca performanta cu elevii. Ieri, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Iasi au fost in unitatea de invatamant pentru a face verificari si a vedea daca spusele localnicilor se confirma.

Respect domnule profesor Ioan Albu, un profesor foarte bun de la care copiii ar trebui sa invete” sau „Profesor de matematica mai bun decât domnul profesor Ioan Albu eu nu am văzut!” sunt doar doua mesaje de sustinere din cele cateva zeci postate pe ziarul bittv.info, in urma stirii de luni, care nu a ramas fara ecou. Cadrul didactic contestat este apreciat de fostii elevi, colegii din breasla si cei care il cunosc ca si profesor si spun ca acuzatiile parintilor nu ar fi fondate.

Ieri, inspectorul de la ISJ Iasi pentru aceasta disciplina, Cristian Pravat, a fost in Scoala Alexandru Ioan Cuza din Ruginoasa pentru a face verificari. A participat la ore, a vazut ca elevii au toate lectiile la zi, iar profesorul preda cu profesionalism.

Potrivit celor spuse de reprezentantii inspectoratului, au fost facute doar verificari si nu a inceput o ancheta propriu-zis, deoarece nu a fost facuta o sesizare scrisa de catre parinti.

Speram ca pana la urma sa fie doar o nemultumire trecatoare, deoarece nu am primit nici o reclamatie in scris. Asteptam sa se incheie mediile si cred ca nu vor fi probleme. Poate s-au speriat parintii inainte de finalul semestrului ca vor fi mediile prea mici, dar nu ne putem antepronunta. Daca dupa incheierea semestrului, vor fi nemultumiri invitam parintii sa se adreseze in scris pentru a derula o ancheta„, a precizat inspectorul Sabina Manea, purtator de cuvant al ISJ Iasi.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cupa Moș Crăciun la șah, la Clubul Copiilor Pașcani

Clubul Copiilor Pascani organizeaza Cupa Mos Craciun la sah, ce va avea loc pe 18 decembrie, de...

Concert extraordinar de colinde, la Casa de Cultură Pașcani – VIDEO

Pascanenii au vrut sa simta si sa traiasca bucuria colindelor care vestesc nasterea Domnului si au participat...

FOTO | Cupluri de aur premiate de Ziua Națională, la Heleșteni

Respectul, iubirea si daruirea de a merge alaturi de partenerul de viata, timp de jumatate de secol,...

A început montarea căsuțelor pentru Târgul de Crăciun de la Pașcani. Deschiderea ar urma să fie săptămâna viitoare

Au inceput sa fie montate casutele de lemn pentru targul de Craciun pe esplanada din municipiul Pascani....

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI