Slider

Cadrul didactic de la scoala din Ruginoasa, contestat de parinti, a primit zeci de mesaje de sustinere. Fosti elevi si cei care il cunosc spun ca profesorul de matematica este unul foarte bun si cauta sa faca performanta cu elevii. Ieri, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Iasi au fost in unitatea de invatamant pentru a face verificari si a vedea daca spusele localnicilor se confirma.

Respect domnule profesor Ioan Albu, un profesor foarte bun de la care copiii ar trebui sa invete” sau „Profesor de matematica mai bun decât domnul profesor Ioan Albu eu nu am văzut!” sunt doar doua mesaje de sustinere din cele cateva zeci postate pe ziarul bittv.info, in urma stirii de luni, care nu a ramas fara ecou. Cadrul didactic contestat este apreciat de fostii elevi, colegii din breasla si cei care il cunosc ca si profesor si spun ca acuzatiile parintilor nu ar fi fondate.

Ieri, inspectorul de la ISJ Iasi pentru aceasta disciplina, Cristian Pravat, a fost in Scoala Alexandru Ioan Cuza din Ruginoasa pentru a face verificari. A participat la ore, a vazut ca elevii au toate lectiile la zi, iar profesorul preda cu profesionalism.

Potrivit celor spuse de reprezentantii inspectoratului, au fost facute doar verificari si nu a inceput o ancheta propriu-zis, deoarece nu a fost facuta o sesizare scrisa de catre parinti.

Speram ca pana la urma sa fie doar o nemultumire trecatoare, deoarece nu am primit nici o reclamatie in scris. Asteptam sa se incheie mediile si cred ca nu vor fi probleme. Poate s-au speriat parintii inainte de finalul semestrului ca vor fi mediile prea mici, dar nu ne putem antepronunta. Daca dupa incheierea semestrului, vor fi nemultumiri invitam parintii sa se adreseze in scris pentru a derula o ancheta„, a precizat inspectorul Sabina Manea, purtator de cuvant al ISJ Iasi.

Slider