15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Mesaje de condoleanțe pentru Neculai Rățoi

Mesaje de condoleanțe pentru Neculai Rățoi.

Mai mulți politicieni, apropiați și cei care l-au cunoscut au rămas uimiți de vestea cum că deputatul și fostul primar Neculai Rățoi a încetat din viață. Ei au transmis mesaje de condoleanțe prin intermediul BIT TV.

Organizația PSD Pașcani anunță cu tristețe trecerea în neființă a celui ce a fost deputatul Neculai Rățoi, militant de seamă al partidului, fost primar al Municipiului Pașcani și al orașului Târgu Frumos timp de mai multe mandate.

Ne-a părăsit cetățeanul de onoare al Municipiului Pașcani, cel a cărui existență s-a suprapus cu istoria recentă, de aproape jumătate de veac a urbei. Investit cu demnități publice la nivel orășenesc, județean și parlamentar s-a dedicat cu suflet problemelor urbei de pe Siret și ale locuitorilor acesteia. Chiar și în anii de restriște când pâinea, carnea și căldura se distribuiau în regim strict, pășcănenii nu erau atât de vitregiți ca locuitorii altor localități din zonă și din țară.

S-a stins în pragul încheierii celui de al doilea mandat de deputat fiind permanent fidel stângii românești.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Senatorul Florin Constantinescu – „Sincere condoleanțe familiei pentru dispariția neașteptată a domnului deputat Neculai Rățoi care a fost colegul și prietenul meu. Un om de la care multă lumea a avut de învățat numai lucruri bune. Omul care a condus Pașcaniului o perioada de 28 ani. Un om de bază. Dumnezul sa-l odihnească! ”

Ionel Vatamanu, primarul orașului Târgu Frumos – „Am aflat cu tristețe fără margini de pierdere domnului deputat Neculai Rățoi. De azi înainte nu il vom mai căuta la telefon sau acasă, ci în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Condoleanțe familiei îndoleate.”

Costel Iosub, primar comuna Tătăruși – „Regret nespus de mult trecerea la cele veșnice a domnului deputat Neculai Rățoi. Cel care a fost un reper pentru administrația din zona. Cel care a ajutat comunitățile din jur, a ajutat Municipiul Pașcani și, și-a lăsat amprenta pe comunitățile noastre. Dumnezul să-l odihnească în liniște și pace. Din partea mea și a comunității pe care o conduc, regrete eterne!”

Ioan Lazăr, primar comuna Lespezi – „L-am cunoscut pe domnul deputat Rățoi. Pentru mine personal a fost un om deosebit. Îl consider un om deosebit și așa va rămăne. Să-i ierte Dumnezeu păcatele. Să-l odihnească acolo unde este. Familiei îi transmit sincere condoleanțe. Să dea Dumnezu să rămână în urma lui numai faptele bune pe care le-a săvârșit pentru cetățenii orașului Pașcani și nu numai!”

Vicepresedinte A.N.R.S.C., Bogdan ALEXA – „Cu nespusă durere şi profund regret am aflat de trecerea în nefiinţă a marelui om şi prieten, deputat Neculai Răţoi. Un om de o deosebită valoare, care s-a remarcat prin profesionalism şi competenţă. Un prieten care a fost alături de cei aflaţi în nevoie şi care a pus, mai presus de orice, interesele comunităţii locale. Un coleg care ne-a inspirat prin dăruirea şi pasiunea sa. Dispariţia omului şi prietenului Neculai Răţoi a lăsat un gol imens în sufletul nostru, al tuturor. Singurul loc de unde nu îl poate lua nimeni este inima noastră, unde va rămâne veşnic în amintire. Neculai Răţoi va fi mereu alături de noi prin ceea ce a făcut pentru familie şi comunitate şi prin ceea ce a fost. Un suflet nobil. În aceste momente de durere, transmit sincere condoleanţe familiei greu încercate de această tragedie. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

BOLOHAN CONSTANTIN, primar Comuna CRISTESTI – „Cu profund regret si cu o tristeste fara margini, am aflat de disparitia neasteptata a domnului deputat Neculai Ratoi, omul a carei prezenta si sprijin il aveam pentru comunitatea noastra  cel care m-a calauzit si care m-a indrumat mereu ca pe primul loc sa primeze interesele comunitatii locale. De azi inainte nu-l vom mai cauta la telefon sau acasa. De azi inainte il vom cauta in inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodata. Dumnezeu sa-l odihneasca!”

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow
Articolul precedentBăgată în spital de soț
Articolul următorANUNT CONVOCARE