More

  Mesaj puternic din partea trupei Cargo pentru pășcăneni!

  Array

  Cele trei zile de sărbătoarea au fost încheiate în stil rock de către una dintre cele mai bune trupe din țară. Este vorba despre Cargo care a știut să facă show și să țină publicul aproape prin interpretarea celor mai cunoscute melodii ale formațieidin ultimii ani.

  Adrian Igrişan, solistul trupei Cargo a acordat un interviu pentru BIT TV despre muzică și proiecte dar a transmis și un mesaj puternic pentru cei care nu se bucură de clipă, de ceea ce au. El poate fi văzut în cadrul știrilor INFOBIT.

  Adrian Igrişan: „M-am simțit foarte bine pe scenă, la Pașcani. Am găsit aici oameni care ne iubesc, ne-au demonstrat-o în această seară! Sunt emoționat când lumea ne cântă versurile, ne cunoaște piesele!”

  Întrebat dacă are noutăți pe plan muzical, solistul a spus că „Lucrăm la piese noi, iar din toamnă vor fi lansate online. De asemenea trupa va lansa și un vinil cu momente live din timpul concertelor acolo unde au fost surpinse cele mai tari clipe cu fanii noștri.”

  Dat fiind că în ultimii ani artiștii s-au orientat spre muzică rock, solistul Adrian Igrişan a spus că: fiecare artist este liber să facă ce vrea, ce se cere, noi (nr trupa Cargo) cântăm acest gen de muzică de atâția ani, asta știm să facem, încercăm să exprimăm ce avem în suflet. Cântăm ce simțim, nu ne-am luat după trend chiar și atunci când a fost foarte greu. Și noi facem piața, înjurăm, suntem supărați, suferim din dragoste încercăm să rezonăm cu pământul pe care suntem și de aceea cântăm în limba română.

  Să vă bucurați de ce aveți, nu vă gândiți și să vă supărați la ce ați putea avea sau că nu aveți! Trăiți clipa, că stresul zilnic de îmbolnăvește pe toți! a fost mesajul solistului pentru pășcăneni.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI