25.2 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022

Mesaj dupa afisarea notelor finale la examenul de Bacalaureat. O absolventa de la Colegiul Mihail Sadoveanu cea mai mare medie din oras

Dupa afisarea rezultatelor finale la examenul de Bacalaureat conducerea Colegiului Mihail Sadoveanu a facut bilantul. O fosta eleva a scolii a reusit sa obtina cel mai bun rezultat din oras Este vorba despre Bianca Elena Isticioaia, cu media 9,91.

Iata mesajul postat pe pagina de Facebook de directoarea unitatii, Genoveva Serban.

„Odată cu aflarea notelor finale la examenul de Bacalaureat 2020, absolvenții promoției 2020 își iau astăzi, 5 iulie 2020, cu adevărat rămas bun de a școala ce i-a format.
O promoție curajoasă, o promoție care arată că știe ce vrea, o promoție formată din 196 absolvenți toți unul și unul. Participanți la examenul maturității 194, promovați 182 (adică 93.81% procent de promovabilitate, cu mult peste media națională). Din care: 24 dintre ei cu media la acest examen între 6 și 6,99, 49 de absolvenți au media la bacalaureat între 7 și 7,99, 59 dintre absolvenții noștri au medii între 8 și 8,99 și 50 de elevi sunt pe podium având medii între 9 și 9,99 ( adică 109 dintre absolvenții promoției 2020 au media la bacalaureat între 8 și 9,99). Câți de 10? 5 la istorie, 2 la matematică, 6 la anatomie, unul la chimie, 2 la informatică, 2 la logică.
Nu ne rămâne astăzi decât să îi felicităm pe toți, pe absolvenți, pe profesorii ce i-au îndrumat și i-au format, pe diriginții claselor pentru sprijinul necondiționat acordat fiecăruia în parte, pe părinții acestora.
Ne mândrim și suntem bucuroși pentru rezultatele obținute de toți elevii noștri, dar nu putem să nu vorbim astăzi de fetele de la filologie, absolventele ce deschid primele locuri ale clasamentului, Bianca și Roberta.
Am avut înainte de contestații media 9,76 a elevei Elena Roberta Bița, o elevă deosebită, serioasă și perseverentă care a știut întotdeauna că școala și educația trebuie să fie pe primul loc. Robeta rămâne pe podium, dar după contestații colega ei de clasă Bianca Elena Isticioaia cu media 9,91 a surclasat-o. Bianca a ajuns să aibă prima medie pentru școala noastră, dar mai mult decât atât are cea mai mare medie la Bacalaureat 2020 din tot orașul Pașcani. Bianca înainte de contestații avea două medii de 10 la istorie și logică, după contestații a primit 9,75 la limba și literatura română și astfel are cea mai mare medie din oraș la acest examen 9,91. Bianca nu s-a remarcat numai acum la Bacalaureat, a fost dintotdeauna fruntașă la școală, la olimpiade, la proiectele la care a participat, la activitățile extrașcolare, peste tot unde mergea se făcea remarcată trebuia să fie printre premianți. Felicitări Bianca! Felicitări Roberta! Felicitări dragii noștri absolvenți ai promoției 2020! Felicitări dragi profesori ce ați contribuit la formarea lor! Felicitări diriginților- Romeo Preutu, Adriana Matcovici, Ana Maria Grozavu, Mihai Dorinel Craciun, Mihaela Iulia Spiridon, Cătălina Radu, Coca Dumitrache! Felicitări părinților care au fost alături de voi, dar și de școala pe care ați absolvit-o!
Felicitări tuturor! Alegeri înțelepte! Succes mai departe!”

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...

Angajări la Casa de Cultură Pașcani

Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani organizeaza...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow
Articolul precedentAspiratoarea stradale, la Targu Frumos
Articolul următorCONVOCATOR