More

  Mesaj dupa afisarea notelor finale la examenul de Bacalaureat. O absolventa de la Colegiul Mihail Sadoveanu cea mai mare medie din oras

  Dupa afisarea rezultatelor finale la examenul de Bacalaureat conducerea Colegiului Mihail Sadoveanu a facut bilantul. O fosta eleva a scolii a reusit sa obtina cel mai bun rezultat din oras Este vorba despre Bianca Elena Isticioaia, cu media 9,91.

  Iata mesajul postat pe pagina de Facebook de directoarea unitatii, Genoveva Serban.

  „Odată cu aflarea notelor finale la examenul de Bacalaureat 2020, absolvenții promoției 2020 își iau astăzi, 5 iulie 2020, cu adevărat rămas bun de a școala ce i-a format.
  O promoție curajoasă, o promoție care arată că știe ce vrea, o promoție formată din 196 absolvenți toți unul și unul. Participanți la examenul maturității 194, promovați 182 (adică 93.81% procent de promovabilitate, cu mult peste media națională). Din care: 24 dintre ei cu media la acest examen între 6 și 6,99, 49 de absolvenți au media la bacalaureat între 7 și 7,99, 59 dintre absolvenții noștri au medii între 8 și 8,99 și 50 de elevi sunt pe podium având medii între 9 și 9,99 ( adică 109 dintre absolvenții promoției 2020 au media la bacalaureat între 8 și 9,99). Câți de 10? 5 la istorie, 2 la matematică, 6 la anatomie, unul la chimie, 2 la informatică, 2 la logică.
  Nu ne rămâne astăzi decât să îi felicităm pe toți, pe absolvenți, pe profesorii ce i-au îndrumat și i-au format, pe diriginții claselor pentru sprijinul necondiționat acordat fiecăruia în parte, pe părinții acestora.
  Ne mândrim și suntem bucuroși pentru rezultatele obținute de toți elevii noștri, dar nu putem să nu vorbim astăzi de fetele de la filologie, absolventele ce deschid primele locuri ale clasamentului, Bianca și Roberta.
  Am avut înainte de contestații media 9,76 a elevei Elena Roberta Bița, o elevă deosebită, serioasă și perseverentă care a știut întotdeauna că școala și educația trebuie să fie pe primul loc. Robeta rămâne pe podium, dar după contestații colega ei de clasă Bianca Elena Isticioaia cu media 9,91 a surclasat-o. Bianca a ajuns să aibă prima medie pentru școala noastră, dar mai mult decât atât are cea mai mare medie la Bacalaureat 2020 din tot orașul Pașcani. Bianca înainte de contestații avea două medii de 10 la istorie și logică, după contestații a primit 9,75 la limba și literatura română și astfel are cea mai mare medie din oraș la acest examen 9,91. Bianca nu s-a remarcat numai acum la Bacalaureat, a fost dintotdeauna fruntașă la școală, la olimpiade, la proiectele la care a participat, la activitățile extrașcolare, peste tot unde mergea se făcea remarcată trebuia să fie printre premianți. Felicitări Bianca! Felicitări Roberta! Felicitări dragii noștri absolvenți ai promoției 2020! Felicitări dragi profesori ce ați contribuit la formarea lor! Felicitări diriginților- Romeo Preutu, Adriana Matcovici, Ana Maria Grozavu, Mihai Dorinel Craciun, Mihaela Iulia Spiridon, Cătălina Radu, Coca Dumitrache! Felicitări părinților care au fost alături de voi, dar și de școala pe care ați absolvit-o!
  Felicitări tuturor! Alegeri înțelepte! Succes mai departe!”

  Ce părere ai?

  Articolul precedentAspiratoarea stradale, la Targu Frumos
  Articolul următorCONVOCATOR

  Related Articles

  DOCUMENT. Guvernul a decis prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile

  Guvernul decide, vineri seara, prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile, a anunțat premierul Ludovic Orban, la începutul ședinței de Guvern. Șeful...

  De astăzi, deputatul Petru Movilă a intrat în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi! (P)

  În cursul acestei zile, deputatul Petru Movilă şi-a depus la Biroul Electoral Judeţean Iaşi candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, din...

  Primarul Pantazi: Pascaniul este pe drumul cel bun!

  Municipiul Paşcani se afla într-o perioadă extrem de importantă, fără precedent din punct de vedere al investiţiilor publice. Dacă în anul 2011 era în...

  Opinii