18.9 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Mersul trenurilor din Gara Pașcani, de duminică, 10 decembrie 2017. Vezi ce noutăți sunt! – DOC

Mersul trenurilor din Gara Pașcani, de duminică, 10 decembrie 2017

Noul Mers al Trenurilor 2017 – 2018 va intra în vigoare începând cu 9/10 decembrie și va fi valabil până la data de 8 decembrie 2018. Din Gara Pașcani sunt câteva noutăți. De exemplu, trenurile de la prima oră care duc spre București au fost reintroduse la solicitarea deputatului Vasile Axinte. De asemenea, din vara anului viitor se introduc trenuri din oră în oră către Iași, Suceava și Bacău. Nu uitați că înainte să plecați la drum, să verificați când pleacă trenul pentru că e posibil să fie diferențe de câteva minute.

De duminică sunt noutăți în ceea ce privește noul mers al trenurilor. Pe site-ul bittv.info găsiți lista actualizată și noutățile introduse. Nu uitați că trebuie să verificați cu atenție fiecare traseu pentru că au apărut modificări.

Broșura „Mersul Trenurilor de Călători 2017-2018” va putea fi achiziționată din principalele gări și agenții CFR din București și din țară la prețul de 15 lei. Deoarece conținutul poate fi actualizat, călătorii trebuie să solicite informații cu privire la mersul trenurilor de la stațiile și agențiile CFR sau să acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro.

Ca noutate din Gara Pașcani trebuie să știți că s-au reîntrodus trenurile spre și dinspre București. Este vorba despre cel care pleacă din Pașcani la 06:04 și ajunge la 11:31 și returul din capitala României care pleacă la ora 17:12 și ajunge în oraș la 23:44. Asta după ce trenul a fost scos un an de zile pe motive că nu sunt destui călători. La intervenția deputatului PSD, Vasile Axinte, trenul a fost reintrodus.

De asemena sunt și câteva rute introduse din vara anului viitor, din oră în oră, conform noului mers al trenurilor valabil de duminică, 10 decembrie. Direcțiile sunt spre Iași, Suceava și Bacău cu retur. De asemenea, înainte să plecați la drum să verificați și ora când pleacă trenul din Gara Pașcani spre direcția dv de mers.

Trebuie să știți că în perioada 1 ianuarie — 28 februarie 2018, de luni până joi, biletele valabile la Trenurile Zăpezii vor avea prețuri reduse cu 25%, procent care se aplică la tariful de transport pentru adult și copil, tichetul de rezervare a locului plătindu-se integral.

Reprezentanții CFR Călători au spus că   „În cursul anului 2018 se desfășoară o serie de lucrări de reabilitare a mai multor tronsoane feroviare. Lucrările se efectuează pentru creșterea performanțelor infrastructurii feroviare și a serviciilor oferite călătorilor. În funcție de evoluția acestor lucrări, în circulația trenurilor pot surveni unele întârzieri sau alte modificări punctuale.”

Menționăm că reprezentanții CFR Călători spun că oferta de transport feroviar de pasageri este adaptată cererii pieței atât prin urmărirea și realizarea unui serviciu de calitate, cât și prin satisfacerea nevoilor clienților, în limita resurselor disponibile.

 

MERSUL TRENURILOD DIN GARA PASCANI DE LA DATA DE 10 DECEMBRIE 2017 by orizontul pascani on Scribd

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow