More

  “Memorialul Puiu Braner la Scrabble”, ediția a IV a. Vezi cine sunt câștigătorii

  Array

  Mici sau mari zeci de jucători pasionaţi de scrabble s-au întâlnit sâmbătă, 24 septembrie într-o nouă ediţie a Cupei “Puiu Braner”. Evenimentul a avut loc începând cu ora 9.00 la sediul Primăriei din Paşcani.

  Ediţia a IV a “Memorialului Puiu Braner la Scrabble” a adunat jucători adulţi dar şi copii din toate judeţele Modovei. Evenimentul sportiv a debutat în a doua parte a dimineţii, iar timp de câteva ore iubitorii de cuvinte au încercat să obţină cel mai mare punctaj şi un loc pe podium.

  După minute de joc la secţiunile “Duplicat clasic”, “Duplicat completiv” şi “Compunere” cei mai buni cunoscători ai cuvintelor au obţinut punctaj maxim. Astfel pe locul I la seniori s-a clasat Vasile Mihalache din judeţul Botoşani, locul II a fost ocupat de Ionel Aioanei, iar pe locul III cu un număr de 982 puncte s-a aflat Adrian Grigoriu.

  Nici juniorii nu s-au lăsat mai prejos. La acestă categorie toate locurile pe podium au fost ocupate de tineri din Târgu Frumos. Astfel, pe locul I s-a aflat Iustin Enea care a obţinut 936 puncte, pe locul II s-a aflat Radu Radu, iar pe III Alexandru Nechifor.

  La sfârşitul concursului, câştigătorii de la cele două secţiuni, fie că au participat pentru prima dată sau sunt veterani ai acestui joc au admis că a fost o luptă strânsă şi un eveniment deosebit.

  Ocupanţii locurilor de pe podium au primit diplome, cupe, medalii, precum şi premii în bani. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Pensionarilor “Făclia” cu sprijinul administraţiei locale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI