More

  Membrii CA la școlile din Valea Seaca

  Array

  Administraţia locală din Valea Seacă şi-a desemnat membrii care vor face parte din Consiliile de Administraţie ale şcolilor din comună. Hotărârea a fost luată în şedinţa ordinară de la sfârşitul lunii ce a avut loc la sediul Primăriei.

  Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de pe 30 septembrie aleşii locali au avut un proiect privind desemnarea consilierilor care vor face parte din Consiliile de Administraţie la Şcoala Gimnazială din Valea Seacă, precum şi cea din Topile.

  Consilierii au propus ca Eugen Gomei să facă parte din CA la Şcoala Gimnazială Valea Seacă, iar Gelu Florescu să întregească consiliul la Şcoala din Topile. Hotărârea a fost votată în unanimitate.

  Alături de cei doi consilieri locali din Consiliile de Administraţie mai fac parte Florin Mihalachi la Topile şi Viorica Ştefan la Şcoala din Valea Seacă, desemnaţi de edilul comunei Gheorghe Băiceanu.

  Conform legii membrii Consiliului de Administraţie se întrunesc lunar, precum şi de multe ori pe lună în şedinţe extraordinare dacă situaţia o impune, pentru a decide ce se întâmplă cu bugetul şi patrimoniul unităţii de învăţământ, angajarea, motivarea, evaluarea, recompensarea, răspunderea disciplinară şi disponibilizarea personalului didactic.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI