20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Mega reduceri de “Vinerea Neagră”

Mega reduceri de “Vinerea Neagră”

Cel mai așteptat weekend din an a început deja. Sute de magazine au scăzut prețurile și până la 80 la sută în această perioadă pentru a bifa cum se cuvine “Vinerea Neagră”. Unele au furat deja startul, iar cumpărătorii nu se lasă așteptați dat fiind reducerile foarte mari la produse preferate. La fel se întâmâmplă și pe site-uri, acolo unde magazinele mari și-au mutat activitatea de câțiva ani.

La un magazin pentru copii din Pașcani este forfortă mare. Astfel, în acest sfârșit de săptămână, începând de vineri 18 noiembrie până inclusiv duminică, 20 noiembrie, găsiți articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și jocuri și la câțiva lei. Reducerile la magazinul pentru copii ajung și de până la 50 la sută. Un produs ce nu merită ratat este body-ul pentru prichindei.

Aceasta nu este singura surpriză pregătită. Doritorii pot achiziționa carduri valorice, tot la reducere. Ele pot fi folosite în orice perioadă a anului.

Menționăm că în această perioadă, milioane de produse din toate categoriile sunt la reducere, ofertele fiind pentru toate buzunarele. Un studiu recent realizat spune că bugetul pentru Black Friday a unei persoane din România ajunge în medie la 500 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow