22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Veterinarii in alerta. Focare de infectie la cai in Pascani si Harlau

horacredit.ro/
elefant.ro
vivacredit.ro
credius.ro
creditprime.ro
creditfix.ro
fashiondays.ro
answear.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Patru focare de infecții pentru cabaline sunt în Pașcani și Hîrlau. Pe marginea acestui subiect s-a discutat astăzi la întâlnirea organizată de reprezentanții Direcției Sanitar Veterinară din Iași cu medicii veterinari. De asemenea, ei au pus la punct și programul acțiunilor de supraveghere, prevenire și control al bolilor la animale, al celor transmisibile de la animal la om. 

Medicii veterinari din Pașcani și localitățile arondate și-au dat întâlnire astăzi, 12 februarie la Primăria din Pașcani pentru a se conforma la o serie de modificări apărute în procedura de inspecții în exploatării si prezentarea lor. S-a discutat și despre vaccinarea câinilor. S-a întocmit si programul cifirc estimativ pentru anul în curs.

O ală discuție importantă purtată de către medici a făcut referire si la focarele de infecții la cabaline depistate în Pașcani și Hîrlău.

Mentionam că astfel de întâlniri au loc periodic, în special atunci când sunt noutăți legislative sau se modifică anumite ordonanțe.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI