4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Medicii de la Urgenţă, asaltaţi de cereri ciudate. Unii cer concedii medicale fără motiv, alţii vor să afle cum mai stau cu sănătatea

Compartiment Primiri UrgenteZilnic, medicii din Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului din Pascani primesc tot felul de cereri care de care mai ciudate. Desi cadrele medicale ar trebuie sa fie conectate permanent la cazurile grave ce ajung la unitatea medicala, unii pascaneni pun la incercare rabdarea medicilor cu tot felul de rugaminti.

Spre exemplu, zilele acestea o femeie, obosita de orele petrecute la servici, le-a cerut doctorilor sa ii elibereze o adeverinta prin care sa poata lipsi cateva zile de la munca.

Astazi, o alta pascaneanca a venit in CPU declarand ca nu a mai facut de mult timp niste analize si doreste sa i se faca toate investigatiile ca sa mai vada cum sta cu sanatatea.

Purtatorul de cuvant al unitatii medicale, medicul Diana Acsinte, le mai transmite inca odata cetatenilor care se perinda pe la spital desi trebuie sa se adrese in primul rand doctorului de familie, sa nu aglomereze inutil activitatea din Compartimentul de Primiri Urgente decat in cazul in care, intr-adevar, au nevoie de ingrijiri medicale.

Directorul medical a pus problema pe seama lipsei de educatie in randul pacientilor care de multe ori nu au idee ce ceea ce inseamna cuvantul urgenta.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow