10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Medicamente in schimbul unui loc de munca

Tinerii pascaneni ingroasa randurile somerilor. Aproape zilnic, zeci de persoane vin la Primaria Pascani pentru a cere un loc de munca din care sa traiasca. Majoritatea dintre ei primesc doar un ajutor de urgenta, pentru tratamentul medical sau plata facturilor pe luna in curs.

Medicamente in schimbul unui loc de munca. Asta a primit o femeie din Pascani ieri din partea administratiei locale. Tanara a venit la audiente pentru a cere un serviciu, din care sa isi intretina familia. Din pacate, in cadrul primariei nu este nici un post vacant, dar pentru ca pascaneanca sufera de o boala, alesii locali au decis sa ii dea un ajutor de urgenta.

Femeia a incercat sa se angajeze la mai multe societati din oras, insa din cauza diagnosticului, ciroza hepatica, a fost refuzata de toti patronii.
Pascaneanca creste doi copii cu numai 600 de lei. Din acesti bani trebuie sa asigure mancarea, plata facturilor, rechizite si medicamente.

Mentionam ca potrivit unui raport facut de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi, la sfarsitul anului trecut in judet erau inregistrati aproape 15.000 de someri.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow