6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Medic specialist ATI la spitalul CF Pașcani

Anestezist la Spitalul CF din Pascani. Cu acte in regula. Este vorba despre un medic care a facut rezidentiatul la mai multe spitale din Iasi. In ultimele luni a colaborat cu unitatea spitaliceasca din Pascani, iar in urma concursului dat la mijlocul lunii ianuarie a castigat postul.

MEDIC SPECIALIST ATI ION BUJAC

Ion Bujac a absolvit in anul 2009 Facultatea de Medicina din Iasi pe specializarea Anestezie si Terapie Intensiva. Pana acum cateva luni a facut rezidentiatul la spitalele de Pediatrie, Neurochirurgie sau Chirurgie Generala. Astazi a participat la cateva operatii. Spune ca i se potriveste meseria si o practica cu placere.

O data cu castigarea concursului care a avut loc la Institutul Regional de Oncologie din Iasi, echipa de medici de la Spitalul CF are si un program de imbunatatire a Compartimentului de Terapie Intensiva. Purtatorul de cuvant al unitatii medicale, doctor Igor Velenciuc a spus ca in momentul de fata se lucreaza la planul de modernizare pentru a fi adaptat conform cerintelor legislatiei in domeniu.

Mentionam ca in zilele de 12 si 13 ianuarie a.c. a avut loc concursul de ocupare a postului de medic specialist ATI, la Iasi, la IRO, pe post inscriindu-se un singur candidat.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow