3.5 C
Paşcani
miercuri, noiembrie 30, 2022
Array

Medic endocrinolog la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani

Dupa transformarea Spitalului Municipal in Spital de Urgenta incep sa apara primele efecte. Una dintre noile specializari ale Spitalului, este cea de endocrinologie, specializare ce a fost aprobata prin ordinul Ministrului Sanatatii primit in urma cu doua saptamani.

Incepand cu data de 1 noiembrie 2012, un tanar medic endocrinolog isi va desfasura activitatea la unitatea pascaneana. Este vorba despre dr. Alina Lupu din Iasi, care va venit in Pascani de doua ori pe saptamana, iar in functie de adresabilitate, vizitele ei se vor inmulti. Ea mai lucreaza si la un Spital din Bacau, iar la Spitalul Municipal din Pascani a fost angajata cu jumatate de norma.

Directorul medical al Spitalului Municipal, dr. Diana Acsinte crede ca venirea acestui medic este un mare castig pentru comunitate, pentru ca Pascaniul cat si zona arondata a acestuia este una cu o mare patologie endocrina, in acest sens ei nu vor mai trebui sa faca un drum pana la Iasi.

Conducerea Spitalului Municipal, face demersuri pentru a dota laboratorul cu aparatura necesara. Precizam faptul ca, acest cabinet de endocrinologie se gaseste la parterul Ambulatoriului de Specialitate, langa cabinetul de Medicina Interna.

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow