17 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Medalii de aur pentru karatiştii păşcăneni la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do

Cu medalii de aur, argint şi bronz s-au întors sportivii de la Clubul Long Ho din Paşcani de la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do pentru juniori şi seniori, competiţie ce s-a desfăşurat la Bacău în zilele de sâmbătă şi duminică, 16 si 17 mai. Competiţia a adunat sute de sportivi din toata tara, iar din Paşcani a participat şi o grupa de prichindei dar şi sportivi cu experienţă.
După cele două zile de competiţie, rezultatele sportivilor păşcăneni au fost 5 medalii de aur, 6 de argint şi 4 de bronz.

qwan ki do 3

Şi pentru că rezultatele bune cu muncă multă se ţine, aseară karatiştii s-au întors la antrenamente. Din lotul care a participat la Campionatul Naţional s-a numărat şi aceste fete care au reuşit să se claseze pe locul al doilea pe podium. Pentru Cornelia a fost prima experienţă de acest gen. Este mulţumită de rezultat însă, spune că va munci mai mult pentru a fi pe primul loc.

Sportivele din Paşcani care au participat la Campionatulul Naţional de Qwan Ki Do spun că a fost o competiţie strânsă, cu sportivi foarte buni care au rezultate la zeci de concursuri de gen.

qwan ki do 1

Clubul Sportiv Long Ho din Paşcani este format din anul 1985 de catre Ovidiu Covaci. Antrenamentele au început cu maximum 15 sportivi. În prezent, numeroşi membri ai lotului naţional de Qwan Ki Do provin din clubul de la Pascani şi participa cu succes la competiţii pe plan internaţional şi mondial.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Mobilizare pentru reîmpădurirea zăvoiului din Verșeni

Administratia locala din comuna Miroslovesti continua impadurirea zavoiului din...

Au fost aprobate bursele pentru elevi la Târgu Frumos

Legislativul local din orașul Târgu Frumos a aprobat numărul...

Legislativul pascanean, sedinta cu 18 proiecte

Legislativul pascanean se reuneste in sedinta ordinara pe 30...

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate mai repede, înainte de Paște

Beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi cea de-a doua...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow