21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Medalie de aur pentru o elevă din Pașcani la Campionatul Internațional de Dezbateri

creditfix.ro
creditprime.ro
credius.ro
vivacredit.ro
horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Medalie de aur pentru o elevă din Pașcani la Campionatul Internațional de Dezbateri. Evenimentul s-a desfășurat în Dubai, acolo unde au fost prezenți sute de elevi din toată lumea. Sara Baroi, coordonată de profesorul Daniela Orășanu, director la Colegiul Cf Unirea Pașcani, a obținut medalia de aur la secțiunea Best Team. De asemenea, cadru didactic a obținut, pentru al doilea an consecutiv, titlul de Teacher Champion.

Rezultatul este o mândrie și pentru Pașcani dat fiind că la concursul internațional de eseuri școlare și dezbateri din România a mai participat un singur elev, din București.

Sara are 14 ani și învață la Şcoala Gimnazială „I. Cantacuzino” din Paşcani. Fiind pasionată de dezbateri s-a înscris la Clubul de dezbateri Narnia din Municipiu, coordonat de profesorul Daniela Orăşanu. În numai câteva luni a reuşit să deprindă şi să acumuleze informaţii destule încă să participe la un concurs internaţional.

Echipa din Pașcani care a reprezentat și România s-a calificat la concurs cu un eseu în limba engleză, de 600 cuvinte „Viziunea mea pentru oraşe sustenabile” – care implică stabilirea unui echilibru între creșterea economică și protecția mediului și găsirea de resurse alternative.

Aflate în Dubai, din 17 aprilie, Sara și profesorul Orășanu au ocazia să viziteze şi obiectivele turistice – Burj Khalifa, Fântânile de pe lacul Khalifa, Muzee, Delfinariu sau Marea Moschee, moment inclus în programul competiției.

Finala concursului a fost găzduită de Şcoala de limba engleză Jumeirah – Dubai şi are loc între 17 şi 26 aprilie 2016.

Menţionăm că Clubul de Dezbateri Narnia din Paşcani nu este la primul succes de acest gen. Eleva Laura Cornei, acum în clasa a XI a, la Colegiul CF Unirea din Paşcani, a reuşit anul trecut să obţină titlul de campioană mondială la dezbateri.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI