27.1 C
Paşcani
luni, august 8, 2022
Array

Medalie de aur la pictură, pentru Ștefana Crăciun

Medalie de aur la pictură, pentru Ștefana Crăciun

Talentul la desen al unei pășcănence a ajuns să fie recunosct internațional. Ștefana a reușit să uimească juriul și să se claseze în primii zece la un concurs tematic de desene, acolo unde s-au înscris mii de lucrări ale elevilor din toată lumea. Medalia de aur urmează să o primească, iar recunoștința internațională a picturii ei a bucurat-o enorm. Adolescenta este elevă de liceu la profilul matematică – informatică, pasiune moștenită de la părinți, profesori de matematică la liceele din oraș. Pictura poate fi văzută în cadrul știrilor INFOBIT.

Ștefana Crăciun are 16 ani și de când se știe a transformat orice desen în creație. În urmă cu câteva luni a decis să trimită o lucrare cu tematica “Frumusețea mării, viitorul mării” la un concurs internațional desfășurat în Taiwan. Lucrarea Ștefanei este una colorată și e o lecție ce ne arată cum ar putea deveni lumea, din cauza poluării.

Din mii de lucrări trimise de elevi din toată lumea, cele mai multe ale elevilor de la liceele cu profil arte, pășcăneanca a reușit să se claseze în primii zece din categoria – medalia de aur. Primirea veștii a bucurat-o enorm și o motivează ca pe viitor să fie și mai bună.

Ștefana are la activ mai multe premii internaționale, însă a ales să urmeze liceul la profilul matematică – informatică pentru că aceste materii o fac mai creativă, spune ea.

Ştefana Crăciun este elevă în primul an de liceul la Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu” din Paşcani, la profilul matematică – informatică. Talentul păşcănencei a fost premiat în mai multe ţări, precum Japonia, Anglia sau Belarus.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow