More

  Medalie de aur la matematică pentru un tânăr din Pașcani – VIDEO

  Array

  Un tanar din Pascani a fost premiat pentru rezultate exceptionale la… matematica. Razvan Ilascu, acum student la Universitatea “Gheorghe Asachi” din Iasi a participat la un concurs international in Israel, de unde s-a intors cu medalia de aur. Nu singur, ci alaturi de colegii lui de la Facultatea de Automatizari si Calculatoare din Iasi.

  RAZVAN ILASCU

  Pascaneanul Razvan George Ilascu, student in anul I la Universitatea “Gheorghe Asachi” din Iasi a participat la sfarsitul anului trecut, la un concurs international de matetatica unde a obtinut un medalia de aur.


  Razvan a absolvit in 2013, Colegiul National “Mihail Sadoveanu” din Pascani. In gimnaziu s-a facut remarcat prin numeroase premii obtinute la diverse competitii de matematica, la care era sustinut de profesoara Popescu Claudia.

  Ramane pasionat de stiinte, iar in anii de liceu a participat la numersoase concursuri si olimpiade scolare obtinand rezultate foarte bune. In anii de liceu a fost coordonat de profesorul de matematica Ionica Marcovschi.

  La concurs au participat 120 de echipe de la Universitati din Bulgaria, Belarus, Israel, Kargazstan, Polonia, România, Rusia, Turkmenistan şi Ungaria. Studenţii au avut la dispoziţie patru ore pentru a propune soluţii pentru opt probleme de matematică.

  Medalia de aur a fost luată de echipa studenţilor de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare formată din: Micu Vlad – anul I, Ilaşcu Răzvan George – anul I, Prodan Adrian – anul I şi Rotaru Monica – anul I. bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un tânăr din America își caută părinții la Pașcani. A fost abandonat într-o scară de bloc, la câteva zile de la naștere

  Un tanar nascut in urma cu 28 de ani la Pascani si abandonat in scara blocului G6, de pe strada Izvoarelor din municipiu, isi...

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp