0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Meci chinuit în Cupa României. CS KOSAROM – ASC BACAU 1 – 2

Fotbal cupa romanieiUn numar destul de mare de spectatori au participat ieri la meciul de cupa care a pus fata in fata echipa locala CS KOSAROM Pascani si echipa divizionara B A.S.C. Bacau.

In tribuna au fost prezenti si cativa oaspeti printre care presedintele CSMS Iasi Florin Prunea, antrenorul CSMS Iasi Costel Enache, dar si viitorul antrenor al pascanenilor Vasile Simionas.

Meciul a inceput timid pentru echipa antrenata oficial de Dan Condurache, iar dupa 30 de minute de asteptare bacauanii printr-o sclipire marcheaza un gol frumos, prin Luncanu care a luat o actiune pe cont propriu în banda stanga, a patruns în careu si a sutat puternic.

Pana la pauza nu s-au mai inregistrat surprize. Dupa reluarea meciului, bacauanii au ridicat scorul la 2 – 0 prin Ungureanu care a inscris in poarta goala de la 6 metri, dupa ce portarul pascanean respinsese cu piciorul un sut al Hurdubei.

Astfel pascanenii nu au aratat nimic in joc, dar pe finalul meciului in minutul 83 au reusit sa reduca din diferenta printr-o lovitura libera executata impecabil de Chimir. Acesta a sutat precis cu stangul langa bara din dreapta lui Petrariu si a aruncat în aer finalul de meci cand juniorul pascanean Nemtanu a ratat din 4 metri o uriasa ocazie de a trimite meciul in prelungiri.

Astfel, parcursul elevilor condusi de Vasile Simionas in Cupa Romaniei s-a oprit in faza a IV-a.

KOSAROM: Luca – P. Razlog, V. Razlog, Giurgiuveanu, D. Radu – Toader (77 Rascu), Azaharioaie (46 Chimir), Lipovanu, Agrigoroaiei (64 Nemtanu) – Maftei, Stiubei. Antrenor: Marian Ivan.
SPORT CLUB: Petrariu – Mihalachioae, Lozneanu, Adascalitei, Luncanu – Husein (77 Curiliuc), Intuneric, Dumitriu (67 Sascau), Hurdubei – Predoiu (59 Schiopu), B. Ungureanu. Antrenor: Viorel Tănase.
Cartonașe galbene: V. Razlog (min. 60), Stiubei (min. 64), Maftei (min. 90) – Mihalachioae (min. 11), Husein (min. 20), Dumitriu (min. 25), Sascau (min. 68), Hurdubei (min. 88), Petrariu (min. 90+2), Lozneanu (min. 90+3).
Arbitru: Gica Mihai Asistenți: Ionut Paraschiv si Cristian Voicu
Spectatori: 1.000

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow