More

  Măsuri urgente pentru un Paşcani mai curat. Centrul orasului va fi inchis

  Primele măsuri după schimbarea directorului la societatea de salubritate din Paşcani. Unele străzi vor fi măturate mai des şi vor avea loc acţiuni comune împreună cu cei de la Gospodaria Comunala. De asemenea operatorul păşcănean a cerut să preia şi spaţiile verzi, pieţele publice şi parcările pentru a face curăţenie.
  Reprezentanţii Primăriei Paşcani s-au întâlnit în şedinţă comună cu cei ai societăţii de salubritate, în cursul zilei de ieri, în vederea găsirii unor soluţii pentru că străzile municipiului să fie mai curate.
  Noul director a cerut ca spaţiile verzi îngrijite de Gospodăria Comunală să fie întreţinute odată cu străzile sau să fie date societăţii de salubritate pentru că gunoaiele să nu mai ajungă dintr-o parte în altă aşa cum se întâmplă acum. O primă acţiune comună este programată pentru ziua vineri 20 octombrie, pe străzile Moldovei şi Ştefan cel Mare, la care vor participa atât măturătorii cât şi muncitorii Primăriei şi beneficiarii de ajutor social planificaţi pentru a presta munca în folosul comunităţii. In acest sens de la primele ore ale diminetii, pana seara, va fi inchis traficul rutier, de la semafoare pana la Oficiul Postal din zona Deal.
  De cealaltă parte reprezentanţii Primăriei au solicitat mărirea frecvenţei maturatului, mai ales în anumite perioade, cum ar fi toamna când cad frunzele sau iarna pentru dezapezire. Astfel străzile centrale vor fi întreţinute în fiecare zi iar restul, o dată sau de două ori pe săptămână. Pentru asta ar urma să fie modificată organigrama pentru a fi angajaţi sezonieri în perioadele de vârf.
  Noul director Leonard Ursu spune că pentru că pentru că Pascaniul să fie curat societatea are nevoie de investiţii. Este vorba despre utilaje şi maşini care să le înlocuiască pe cele vechi. De exemplu societatea vrea să achiziţioneze aspiratoare pentru Frunze, în loc de măturoaie.
  Menţionăm că Leonard Ursu a fost numit director interimar la CLP Ecosalubritatea SA la inceputul acestei săptămâni, pentru un mandate de 4 luni de zile, perioada în care va fi organizat un nou concurs. Postul a rămas vacant în urma demisiei fostului director Eduard Dumea.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  O fostă procuroare din Pașcani și o vecină de-a ei, găsite moarte în casă. A fost deschis dosar penal

  Fosta procuroare, Codruta Pantazi, cumnata fostului primar, Dumitru Pantazi, a fost gasita fara suflare in propria locuinta, in cursul zilei de sambata, 16 ianuarie...

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI