15.2 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Măsuri speciale pentru Zilele Pașcaniului – controale, curăţenie şi centrul oraşului nu va fi închis

Au fost stabilite ultimele detalii privind organizarea sărbătorii oraşului, eveniment ce va avea loc în acest sfârşit de săptămâna, pe Stadionul din Paşcani. Astăzi în şedinţa de organizarea a Zilelor Municipiului Paşcani s-a stabilit ce străzi vor fi restricţionate sau nu traficului rutier, dar şi date importante despre contractele pe care le vor încheia agenţii economici prezenţi în cele trei zile de distracţie la stadion.

În zona scenei vor fi montate 60 de garduri iar începând de miercuri, Strada Stadion va fi închisă traficului auto. Tot în comisie s-a decis ca sensul de mers din centrul Municipiului Paşcani pana la Oficiul Postal să nu mai fie închisă în perioada 3-5 iulie.

Agenţii economici trebuie să ştie că vor fi verificaţi de o comisie formată din reprezentanţi ai Primăriei Paşcani, reprezentanţi ai Eco Salubritatea şi Poliţia Locală pentru a avea documentele în regulă. Acestia trebuie să incheie contracte direct cu cei de la E-ON pentru partea de electricitate, dar si cu firma de salubritate din oras.

Astazi la sedinta au fost prezenti din Comisia de organizare Vasile Axinte -preşedintele Comisiei, Ştefan Popa – şef Gospodăria Comunală, Vasile Avasiloaie – Poliţia Locală, consilierii locali – Codrin Toma, Adriana Dondas, Ioan Danu, Vasile Balau, Cristian Menegon – Consilier Cabinet Primar, reprezentant Secţia de Jandarmi Paşcani, Mirela Ancuţa – Compartiment Sport-Cultură, Bogdan Mandric – Director CSM Paşcani, Eduard Dumea – Director SC CLP Eco-Salubritatea si Daniela Calistru- Director Casă de Cultură.

afis ZMP 2015

Alte articole