More

  Măsuri speciale pentru balurile bobocilor, la Casa de Cultura

  Array

  Măsuri speciale de siguranţă la Casa de Cultură, pentru organizarea balurilor bobocilor. Conducerea unităţii a anunţat că nu va anula spectacolele programate dar că au fost impuse reguli suplimentare pentru că elevii şi profesorii să fie în siguranţă.

  Astfel în sala de spectacole nu vor avea acces decât maxim 309 participanţi, adică nu mai mult decât numărul de locuri.

  Mai mult perdelele ornamentale de la uşile de evacuare au fost scoase aşa încât cele trei uşi să fie uşor deschise inc az de nevoie.

  De asemenea organizatorii evenimentelor trebuie să asigure serviciile de pază şi ordine iar câţiva dintre agenţi vor asigura evacuare sălii în caz de incendiu.
  Conducerea instituţiei spune că întreaga clădire este sigură, chiar dacă nu a fost obţinută autorizaţia de securitate în caz de incendiu.

  Asta pentru că au achiziţionate toate dotările necesare solicitate de inspectorii de la ISU.
  Mentionam că vineri seara de la ora 16.00 este programat Balul Bobocilor de la Colegiul CF Unirea iar mâine de la aceeaşi oră cel de la Colegiul Mihail Sadoveanu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI