16.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Măsuri speciale ale polițiștilor pentru sezonul rece. Zeci de amenzi la Pașcani

Odată cu schimbarea condițiilor atmosferice și cu primele semne clare de iarnă, polițiștii au demarat o campanie națională pentru siguranța și protecția cetățenilor, care a început ieri și la Pașcani. În cadrul acțiunii au fost date zeci de amenzi pentru diferite încălcări ale legilor.

Ieri a avut loc a acțiune a polițiștilor pășcăneni având în vedere că se apropie și zilele libere, dar și sărbătorile de iarnă. Au fost vizate cele două pieţe agro-alimentare şi 12 unităţi de alimentaţie publică, fiind verificate în același timp și puncte de pază ale societăților, autovehicule sau persoane.

În timpul acțiunii ample desfășurate ieri de polițiștii pășcăneni au fost aplicate aproximativ 40 de amenzi, în valoare de peste 4.500 de lei și a fost reținut un certificat de înmatriculare, iar 5 persoane suspecte de infracțiuni au fost conduse la sediul poliţiei pentru verificări şi luarea măsurilor legale.

Precizăm că polițiștii au demarat începând cu data de 23 noiembrie o campanie națională care vizează în primul rând siguranța cetățenilor, campanie care va continua pe toată perioada sezonului rece. Acţiunile vizează organizarea de misiuni punctuale în domeniul prevenirii infracţiunilor economice, prevenirea infracţiunilor stradale, dar şi a evenimentelor rutiere.

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...