23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Măsuri radicale după „bâlciul deşertăciunilor”: microfoane în sala de şedinţe a Consiliului Local Paşcani

Şedinţele de Consiliu Local din Paşcani se vor ţine diferit începând din această lună. Aleşii vor trebui să apese un buton şi să vorbească la microfon, dacă vor să se facă auziţi. Asta deoarece, în sala unde au loc întrunirile, s-a montat de curând un sistem de teleconferinţă. Acesta a fost achiziţionat cu ani în urmă, dar depozitat prin încăperile Primăriei.

Un nou pas spre tehnologie la Primăria Paşcani. De curând, în sala de şedinţe s-a montat un sistem de teleconferinţă. Mai exact, sunt puse câteva zeci de microfoane şi boxe, în dreptul fiecărui consilier. Pentru a îşi spune părerea, alesul local trebuie să apese pe un buton şi să vorbească în timp ce s-a aprins un led de pe dispozitiv.
Acest sistem a fost montat după ultima şedinţa a Consiliului Local Paşcani, pe motiv că funcţionarii au reuşit să desluşească cu greu ce s-a discutat şi să întocmească procesul verbal.

Menţionăm că microfoanele au fost achiziţionate de pe timpul fostului primar Neculai Răţoi şi au fost depozitate în magazia primăriei. Ele au fost descoperite în urmă cu câteva săptămâni, după ce s-a făcut inventarul bunurilor din sediul instituţiei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow