4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Masuri exceptionale la sedinta de maine. 16 delegati din toate cartierele. Locuitorii din suburbii vor sa ii contracareze pe cei anti- Apa Vital

Reguli fara precedent pentru participarea la sedinta Consiliului Local programata maine de la ora 10.00, in care se va decide daca Apa Vital va ramane sau nu operator la Pascani.
Pentru ca au fost mobilizati sute de oameni ca sa fie prezenti in sala iar consilierii locali nu vor sa mai voteze sub presiunea cetatenilor, primarul Dumitru Pantazi a luat decizia ca la sedinta sa poata asista doar delegatii cetatenilor: sase din oras si cate doi din fiecare suburbie. Mai mult intrarea lor in sala de sedinte se va face doar pe baza de buletin pentru verificarea adresei iar Politia Locala a fost mobilizata pentru pastrarea ordinii si linsitei publice.
Viceprimarul municipiului a precizat ca s-a luat acesta decizie pentru ca la sedinta de maine ar fi vrut sa participe si sute de locuitori din suburbii care au pareri diferite fata de cei care militeaza impotriva Apa Vital. Asta deoarece locuitorii din Blagesti, Gastesti, Lunca, Sodomeni si Bosteni dorest sa beneficieze si ei de servicii de apa si canalizare iar astfel de invesitii urmau sa fie facute de operatorul iesean din fonduri europene.
Mentionam ca la in noiembrie anul trecut tot sub presiunea locatarilor de la bloc care au refuzat sa incheie contracte de furnizare cu Apa Vital consilierii au anulat delegarea serviciilor de apa si canalizare operatorului iesean si prin urmare renuntarea la cele 13 milioane de euro de la UE. Dupa sedinta majoritatea dintre ei au recunoscut ca a fost vorba de un vot politic acordat sub presiunea cetatenilor nemultumiti din sala.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow