13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Măsuri de siguranță rutieră la Grădinița Agape din Pașcani. O nouă trecere de pietoni și alveole pentru oprirea mașinilor

Masuri pentru o mai buna siguranta rutiera in zona Gradinitei Agape, de pe strada Dragos Voda din municipiul Pascani. Luni, 22 martie, la sediul Primariei din oras a avut loc sedinta comisiei locale de circulatie in care s-a discutat despre infiintarea unei treceri de pietoni in spatele institutiei de invatamant prescolar, respectiv, pe strada Zimbrului.

Secretarul comisiei, Mihai Dediu, a precizat ca s-a facut deplasarea in teren pentru verificarea situatiei si s-a decis infiintarea trecerii de pietoni solicitate. O alta masura care ar putea fi luata in zona respectiva si care a fost discutata in cadrul sedintei este crearea unor alveole rutiere pe strada Dragos Voda, in fata institutiei, pentru a facilita oprirea masinilor atunci cand parintii isi aduc sau isi iau copiii de la gradinita.

In sedinta de luni s-a vorbit si despre posibilitatea modificarii intersectiei strazilor Dragos Voda si Ceferistilor, asa incat sa se largeasca o banda de circulatie pentru a facilita accesul camioanelor.

De precizat este faptul ca tot in aceasta luna, pe 1 martie, comisia locala de circulatia a discutat si despre amenajarea unor treceri de pietoni in fata a doua mari societati din oras. Este vorba despre Proinvest Group, unitate cu peste 500 de salariati care a cerut administratiei locale sa amenajeze o trecere de pietoni in fata sediului, pe strada Gradinitei. De asemenea, societatea Te-Rox Prod SRL a solicitat amenajarea unei treceri de pietoni iar marcajele rutiere din fata fabricii sa fie schimbate pentru a permite intrarea tirurilor cu marfa.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow