0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Măsuri de protecție la Spitalul de Urgență Pașcani. În secție se va intra doar pe bază de cartelă

O serie de masuri de protectie suplimentare ar urma sa fie aplicate la Spitalul de Urgenta Pascani. Printre cele mai importante modificari este accesul in sectiile medicale, doar pe baza de cartela. În acest sens, aparatura necesară va fi achiziționată în perioada urmatoare.

De asemenea, unitatea medicala ar urma să apeleze la un serviciu privat de pază, mai ales pentru a asigura siguranta pacientilor si a personalului medical la Compartimentul de Primiri Urgente. Se doreste implementarea noilor masuri in constextul in care, acum cateva zile, in noaptea de sambata 3 octombrie, patru indivizi cu cagule au patruns în incinta Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

Primarul spune ca nu este prima data când astfel de evenimente sau loc în spital. Salariatii au mai reclamat furturi inclusiv din vestiare si saloane.

Precizarile au fost facute de edilul municipiului, Marius Pintilie, in cadrul conferintei saptamanale de presa de joi, 7 octombrie.

Noile masuri ar urma sa fie adopate de spital la solicitarea edilului iar cheltuielile necesare vor fi decontate de la bugetul local.

In acest sens, primarul a precizat ca ar urma sa fie suspusă aprobarii Consiliului Local o noua rectificare bugetara, cel mai probabil  in sedinta care va avea loc la sfarsitul acestei luni.

Mentionam ca astfel de masuri de protectie erau deja prevazute in planul de organizare a activitatilor si protectie, realizat la solicitarea conducerii spitalului, acestea urmand sa fie puse in practica.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow