10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Măsuri anticanicula în birourile funcţionarilor

Măsuri anticanicula la Primăria Paşcani. În cursul zilei de astăzi au fost montate 25 de aparate de aer condiţionat în birourile unde temperaturile au devenit insuportabile din cauza caniculei. Investiţia de 50.000 din bugetul local a fost făcută pentru că instalaţia de încălzire/răcire achiziţionată odată cu amenajarea noului sediu administrativ nu mai face faţă .

Aparate de aer condiţionat au fost puse şi la Serviciul de Taxe şi Impozite Locale, Evidenţa Populaţiei şi Starea Civilă, asta după ce funcţionarii publici au atras atenţia că nu se mai poate lucra din cauza căldurii.

Tot pentru a răcori atmosfera săptămâna viitoare ar urma să fie dată în folosinţă fântână arteziană de pe platoul din fata Primăriei. Lucrările sunt aproape de final şi urmează să fie adusă instalaţia de recirculare a apei.

Reprezentanţii primăriei Paşcani susţin că in câteva săptămâni de zile vor fi amplasate în parcuri şi câteva aparate de fitness pentru cei care vor să facă mişcare. Deasemenea ar urma să fie aduse noile dotări la locurile de joacă pentru copii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow