More

  Maşini noi pentru Poliţia Rutieră din judeţ

  Array

  Poliţiştii din judeţul Iaşi vor circulă cu maşini noi. Pe lângă Logan-urile din dotare, parcul auto al Poliţiei Rutiere va fi suplimentat în următoarea perioadă cu câteva autoturisme fabricate de cel mai cunoscut producător auto german. Şi la Paşcani vor ajunge noile maşini.

  POL RUTIERA
  Zece autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate poliţiştilor din judeţul Iaşi, pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic. Autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J. Iaşi sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.

  De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea I.P.J. Iaşi în cursul anului 2015 şi distribuite structurilor de ordine publică.

  Poliţia Română a achiziţionat de curând 400 de astfel de autoturisme, însă noile maşini sunt echipate cu motoare pe benzină, aspect ce mai spală imaginea creată de scandalul „Dieselgate”. Tot anul acesta, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi au fost aduse 66 de autospeciale noi.
  Programul de înnoire a parcului auto a debutat în 2014, când Poliţia Română a fost dotată cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la începutul anului 2015 i-au fost repartizate încă 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative şi celor de ordine publică.
  Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreagă comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI