2.8 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021

Mașini de Poliție distruse de tineri băuți – VIDEO

Un tânăr, cel mai probabil băut, a zgâriat mai multe mașini și a rupt oglinzile de la cele de Poliție parcate în zona sediului. Imaginile au fost surprinse pe camerele de supraveghere amplasate în zonă. De pe înregistrări se poate vedea cum mai mulți tineri coboară dintr-un taxi, unii aflați chiar și în portbagaj. După câteva momente de discuții, unul dintre ei pleacă clătinat spre Esplanadă. Și-a pus gluga și o mască pe față și a zgâriat un autoturism parcat apoi a distrus două mașini de Poliție. A fost prins imediat de oamenii legii și dus la cercetări.

 

Ați văzut bine! Acest fapt s-a petrecut azi noapte, 24 noiembrie, în apropierea sediului Poliției din Pașcani. Tinerii în vârstă de 26 și 27 ani din Pașcani și comuna Lespezi nu au mai ținut cont de nimic și au zgâriat mai multe mașini parcate și au rupt oglinzile de la două autoturisme de Poliție. 

Camerele de supraveghere surprind momentul de când tinerii ajung la baza scărilor, cu un taxi. Din acesta coboară mai multe persoane, două ddin portbagaj și apoi fiecare merge în direcții diferite. Apoi, agentul de la Locală urmărește ce fac indivizii, anunțând totodată Poliția Municipală care îi prinde pe Esplandă și îi conduce la sediu pentru cercetări. În cauză s-a deschis dosar penal pentru distrugere. Ei au fost imediat identificați fiind vorba despre V. A. și P. V.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Școală cu prezență fizică între 3-14 ianuarie, pentru gimnaziu și liceu și între 10-14 ianuarie pentru elevii din clasele primare – propunerile ministrului Cîmpeanu...

Școală cu prezență fizică între 3-14 ianuarie – pentru gimnaziu și liceu – și între 10-14 ianuarie...

Vacanța de iarnă va fi mai scurtă pentru elevi. Ministrul Educației a anunțat când vor fi recuperate cele două săptămâni de stat acasă Vacanța...

Vacanța de iarnă va fi mai scurtă pentru elevi. Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a anunțat că elevii...

Ce ai de făcut dacă întâmpini probleme la rambursarea ratelor. Alternativa personalizată cu instituţia creditoare

Guvernul a continuat şi după 1 ianuarie 2021 măsurile de sprijin acordate celor aflaţi în dificultate de...

La Poştă nu se cere Certificatul verde

Toţi clienţii Poştei Române vor avea acces în unităţile poştale din întreaga ţară fără a fi nevoiţi...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI