16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023

Mașini de Poliție distruse de tineri băuți – VIDEO

Un tânăr, cel mai probabil băut, a zgâriat mai multe mașini și a rupt oglinzile de la cele de Poliție parcate în zona sediului. Imaginile au fost surprinse pe camerele de supraveghere amplasate în zonă. De pe înregistrări se poate vedea cum mai mulți tineri coboară dintr-un taxi, unii aflați chiar și în portbagaj. După câteva momente de discuții, unul dintre ei pleacă clătinat spre Esplanadă. Și-a pus gluga și o mască pe față și a zgâriat un autoturism parcat apoi a distrus două mașini de Poliție. A fost prins imediat de oamenii legii și dus la cercetări.

 

Ați văzut bine! Acest fapt s-a petrecut azi noapte, 24 noiembrie, în apropierea sediului Poliției din Pașcani. Tinerii în vârstă de 26 și 27 ani din Pașcani și comuna Lespezi nu au mai ținut cont de nimic și au zgâriat mai multe mașini parcate și au rupt oglinzile de la două autoturisme de Poliție. 

Camerele de supraveghere surprind momentul de când tinerii ajung la baza scărilor, cu un taxi. Din acesta coboară mai multe persoane, două ddin portbagaj și apoi fiecare merge în direcții diferite. Apoi, agentul de la Locală urmărește ce fac indivizii, anunțând totodată Poliția Municipală care îi prinde pe Esplandă și îi conduce la sediu pentru cercetări. În cauză s-a deschis dosar penal pentru distrugere. Ei au fost imediat identificați fiind vorba despre V. A. și P. V.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow