17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Masini cu oameni, blocate in nameti, pe drumul Sodomeni- Bratesti. 4 persoane au fost salvate, printre care si un copil. Masina cu alimente UE, blocata in apropiere de Targu Frumos

Situatie fara precendet in municipiul Pascani. Astazi de la ora 13.00 toate drumurile de acces in oras sunt blocate din cauza zapezilor si a viscolului. Mai exact, nici un drum care face legatura cu celelalte localitati nu mai practicabil. Comandamentul local de iarna anunta ca masina Primariei Pascani, incarcata cu alimente de la UE este blocata pe drumul de la Targu Frumos spre Pascani. Mai mult, timp de cateva ore echipajele de la ISU si Salvare impreuna cu muncitorii de la Primaria Pascani s-au chinuit sa scoata din nameti o autoutilitara in care erau 4 persoane, printre care si un copil, blocata pe drumul intre Sodomeni si Bratesti. Acestia au fost transportati imediat la Spitalul de Urgenta Pascani.
Tot in aceasta zona, in acest moment, se mai afla blocata inca o masina cu o persoana la care se incearca sa se ajunga cu utilajele de dezapezire.
Mentionam ca in in ultimile ore s-au inregistrat numeroase solicitari de interventie la Salvare sau prin numarul de urgente 112. De asemenea in suburbii doar drumurile principale sunt practicabile. Primaria anunta ca echipajele de dezapezire lucreaza continuu dar nu fac fata din cauza viscolului.

Orizont.info

Alte articole