3.5 C
Paşcani
marți, noiembrie 29, 2022

Masini blocate in noroiul din cartierul Aerodrom Pașcani

 

Situatie disperata pentru locuitorii din cartierul Aerodrom. In urma lucrarilor pentru extinderea retelelor de apa, strazile unde au fost facute lucrari, sunt pline cu noroi, dupa precipitatiile din ultimele zile. Din acest motiv circulatia se desfasoara cu dificultate si in conditii greu de suportat. Locuitorii nemultumiti au postat pe retelele de socializare mesaje, imagini si fotografii de la fata locului si au solicitat interventia, de urgenta, a administratiei locale. De asemenea, in ultimile zile, mai multe masini au ramas blocate in santurile acoperite doar cu pamant. Printre ele, masina pentru colectarea gunoiului dar si un utilaj folosit de firma de constructii au ramas inpotmolite.
Pe site-ul oficial si pagina de Facebook a Primariei nu a fost postat nici un mesaj cu privire la modul cum va fi rezolvata aceasta situatie. Reprezentantii ApaVital sustin ca societatea de constructii ar urma sa intrerupa lucrarile pana la primavara, din cauza conditiilor atmosferice iar zonele unde au fost sapate santuri, apoi au fost acoperite, vor fi semnalizate.
Deocamdata nu se stie daca Primaria va interveni cu prundis, pe strazile respective asa cum au solicitat locuitorii din cartierul Aerodrom. Asta deaorece dupa finalizarea extinderilor retelor de gaz urmeaza lucrari pentru retelele de canalizare, cu excavari de cativa metri adancime. Abia dupa finalizarea lor si a bransamentelor necesare, in functie de alocatiile bugetare, strazile urmeaza sa fie asfaltate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow