More

  Mașină și pâine confiscate de polițiști din cauza neregulilor găsite

  Array

  Mașină și pâine confiscate de polițiști din cauza neregulilor găsite

  O mașină plină cu pâine a fost confiscată de către polțiști în urma unei acțiuni pe drumurile publice. Pentru că au fost găsite nereguli s-a dat și amendă. Oamenii legii au controlat 11 autovehicule ce transportau produse de panificație. Acțunea s-a desfășurat în ziua de 20 septembrie pe principalele rute de transport judeţene, pentru prevenirea şi combaterea transportului ilicit cu produse de panificaţie şi cereale.

  Acțiune pentru combaterea transportului ilicit cu produse de panificație. Astfel, pe parcursul a câtorva ore oamenii legii din Iași, Pașcani și Târgu Frumos alături de cei de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Iași au verificat mașinile ce transportau pâine.

  “Au fost controlate 11 autovehicule ce transportau produse de panificaţie. Au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate produse de panificaţie în valoare de aproximativ 720 de lei și indisponibilizat un autovehicul în valoare de aproximativ 23.000 de lei.” a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

  Mai mult, o societate din Târgu Frumos a rămas fără mașină și trebuie să plătească și o amendă de 3.000 de lei pentru că nu avea actele necesare.

  “Spre exemplu, o societate comercială din orașul Tg. Frumos a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 3000 de lei, întrucât transporta cu un autovehiculul, în vederea comercializării, produse de panificaţie fără documente justificative. Produsele de panificație și autovehiculul au fost ridicate în vederea confiscării.” a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

  Oamenii legii spun că astfel de acțiuni vor continua și în următoarea perioadă.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet