23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Mașina salubrității blocată în șanțurile de pe străzile din Gâștești – VIDEO

Probleme fara precedent pe cateva strazi din suburbia Gastesti Pascani in urma lucrarilor de extindere a retelelor de gaz metan. In cursul zilei de astazi, masina pentru colectarea gunoiului menajer a ramas impotmolita intr-un sant care traveseaza drumul, acoperit superficial. Consilierul Sorin Olariu a incercat sa o tracteze cu masina personala dar nu a reusit. A fost nevoie de interventia adminsitratiei locale cu un utilaj din dotare.

Consilierul local a criticat Primaria pentru ca nu a reparat strada desi locuitorii din zona au facut sesizari de saptamana trecuta. El a spus ca ar fi fost necesara balastarea drumului in regim de urgenta.

 

Subiectul a fost discutat si in cadrul unei conferinte de presa. Edilul municipiului a cerut constructorului sa acopere santurile cu pietris. El a spus ca Primaria nu poate interveni pe motiv ca terenul a fost predat societatii pentru executarea lucrarilor si nu a fost facuta receptia.

 

Pana la urma, pe strazile afectate au fost puse cateva masini de prundis. Lucrarile au fost supravegheate de viceprimar. Acum se circula putin mai bine dar terenul se va lasa in continuare in urma tasarii pana cand santurile vor fi acoperite definitiv.

 

Locuitorii sunt nemultumiti din cauza problemelor aparute. Unii inteleg ca nu pot fi facute investitii fara saparea unor santuri pe strazi, altii cred ca lucrarile au fost facute de mantuiala si sunt suparati pe Primarie ca a intervenit tarziu.

 

Mentionam ca ultimii ani de zile administratia locala a avut mai multe contracte pentru extinderea retelelor de gaze naturale, mai ales in suburbii.

O parte din ele au fost finalizate, altele sunt inca in curs de executie. Pana acum nu au fost reclamate probleme importante cu strazile pe unde au fost facute santuri pentru tevile de gaz.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow