14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Masina inzapezita pradata de hoti

Ghinion pentru o familie venita in vizita la rude in comuna Stolniceni-Prajescu. In cursul zilei de astazi, 25 ianuarie 2013, masina unei familii din Brasov a fost sparta de catre autori inca necunoscuti. Proprietarul nu a mai putut inainta pe drum din cauza viscolului si a caderilor semnificative de zapada si a abandonat masina in camp deschis fara sa-si dea seama ca va cadea prada hotilor.

Din autoturism a fost sustras un telefon mobil, un aparat foto si o suma de bani. In prezent se fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor incidentului si identificarea autorilor furtului.

Si in localitatea Soci, sambata, 19 ianuarie 2013, a fost spart un autoturism marca Logan. Hotii au furat un portofel si bunuri din masina, iar apoi au taiat toate cele patru anvelope.

Pentru prevenirea unor astfel de furturi, politistii ii sfatuiesc pe soferi sa parcheze autoturismul in locuri special amenajate, sa atasaze masinii un sistem de alarma eficient si sa apeleze la noi modalitati tehnice de marcare a autoturismului si a componentelor exterioare ale acestuia.

Alte articole